20190623 Betoging
                                Meer info

Poster red Green NL                                  Meer info

Posterred Green Small FR.indd                             Plus d'info

GF debatten 2019
                                  Meer info

construction didentites multiples petit

190208 LEF KlimaatDefFRA                           Lire plus...

190208 LEF KlimaatDefNED                                 Meer info


Zij hadden hun redenen

Delen van artikels

platform-geen-gevechtsvliegtuigen met invoegsel

 

"Er is nog steeds tijd om de gevaarlijke en onnodige kosten voor nieuwe gevechtsvliegtuigen te stoppen." Dat stellen de partners van het platform Geen Gevechtsvliegtuigen bij een nieuwe mailactie.

 

De aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen lijkt een vaststaand feit, als je er bijvoorbeeld nog maar de Belgische media op naslaat. Die voeren vooral veel stemmen op van experts en woordvoerders die de taal spreken van het militair industrieel complex. De tegenstemmen krijgen 'iets' minder ruimte toegemeten. Het is kennelijk alleen nog uitkijken naar welk toestel het zou kunnen halen van de F-35, en naar de ettelijke miljarden economische return die ons daarbij door de producerende landen worden voorgeschoteld...

 

"We kunnen het geld ook meteen uit de ramen gooien", stelt het platform Geen Gevechtsvliegtuigen, waar Pax Christi Vlaanderen deel van uitmaakt. Het platform nodigt je uit om onze ministers een mail te sturen, met de boodschap dat de miljarden die in de gevechtsvliegtuigen zullen kruipen, veel beter besteed kunnen worden aan de gezondheid, de ontwikkeling, de rechten, het welzijn en een beter leefmilieu voor de burgers en bewoners van onze aarde.


KIJK HIER HOE JE KAN MEEDOEN!

 


Bron: https://www.paxchristi.be/nieuws/geen-gevechtsvliegtuigen-mail-onze-ministers