Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

lgbtq image
Bij vpnMentor voerden we een enquête uit waarin we 695 LGBTQ+ mensen wereldwijd vroegen naar hun online ervaringen met betrekking tot hun seksuele geaardheid en genderidentiteit. De resultaten – waarnaar in dit artikel wordt verwezen – belichten de unieke uitdagingen voor de LGBTQ+ gemeenschap.

Hier volgen enkele van onze belangrijkste bevindingen:

- 73% van alle respondenten in alle categorieën van genderidentiteit en seksuele geaardheid zijn wel eens online persoonlijk aangevallen of lastiggevallen.
- 50% van alle respondenten in alle categorieën van genderidentiteit en seksuele geaardheid hebben online te maken gehad met seksuele intimidatie.
- Als het gaat om seksuele geaardheid, voelen aseksuele mensen zich het minst veilig online en homoseksuele mannen het veiligst.
- Als het aankomt op genderidentiteit, voelen transgendervrouwen zich het minst veilig online en cisgender mannen het veiligst.
- Transgendervrouwen worden het meest tegen hun wil online ontmaskerd en cisgender-mannen het minst.
- Voor alle resultaten ga je naar de
appendix.

Als experts op het gebied van cybersecurity is het onze missie om praktische strategieën aan te reiken voor het omgaan met tegenslag, onverdraagzaamheid en misbruik op het web, en daarom hebben we deze gids gemaakt.

Of je nu deel uitmaakt van de LGBTQ+ gemeenschap of een bondgenoot bent, we hopen dat je deze gids nuttig vindt.

Bron & meer info: https://nl.vpnmentor.com/blog/de-meeste-lgbtq-worden-gecyberpest-hier-is-hoe-je-online-veilig-blijft/