MakePeaceGreatAgain affiche

                                 Meer info

20180616 Stop Nato

lniakniojamlfgok

MF2018 aff A2 FR HR-page-001

MF2018 aff A2 NL HR-page-001

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

Iedereen mee aan tafel!

 

Een Parade in de regen en ééntje in de zon. Twee jaar op rij brachten we meer dan 20.000 mensen op straat voor een andere samenleving. Tijd voor een volgende editie, omdat het nodig is. Wie het nieuws volgt stelt vast dat er heel wat scheefgroeit. De roofbouw op mens en natuur loopt uit de hand. Het beleid wuift de problemen van mensen weg en blokt inspraak af. De Trumps en Le Pens van deze wereld, ook hier bij ons, zijn uitwassen van een scheef systeem.

 

Tijd voor een beleid dat investeert in een solidaire, duurzame samenleving. Daarom kloppen wij letterlijk samen op tafel!
We bouwen de langste tafel ooit, in het hart van Brussel, een tafel waar plaats is voor iedereen.

 

Voor burgerbewegingen Hart boven Hard en Tout Autre Chose zijn er wél alternatieven! Over sectoren heen verenigen wij de verontwaardiging en de vernieuwingsdrang van vele mensen en organisaties. Voor ons begint de toekomst bij een serieuze herverdeling.

 

Vang het grote geld


Groeiende armoede en ongelijkheid ontwrichten het samenleven. In een gezonde samenleving dragen multinationals en grote vermogens eerlijk bij.

 

Een leefbare job voor iedereen


Stress, burn-out, mini-jobs en werkloosheid zijn een sluipend gif. Een toekomstgerichte samenleving gaat voor zinvol werk voor ons allemaal.

Iedereen hoort erbij
Racisme en stigmatisering zetten mensen tegen elkaar op. Een open samenleving is trots op haar warm onthaal voor vluchtelingen en duldt geen discriminatie.

 

Samen rijk


Besparingen op zorg, cultuur, onderwijs, onderzoek en verenigingsleven ondergraven ons menszijn. Een verlichte samenleving maakt juist méér ruimte vrij voor verbeelding, talentontwikkeling en kritisch denken.

 

Aan onze tafel is plek voor iedereen, ook voor elke droom rond ons klimaat, onze democratie, onze internationale handel, vrede...
Wij laten ons niet uiteen spelen. We steunen elkaars bekommernissen en strijd.
Omdat het hoognodig is.

 

IEDEREEN MEE AAN TAFEL!


Schuif mee aan,
op 7 mei in Brussel!
Samen slaan we op tafel en tonen we de kracht van delen.

 

Bron: http://www.hartbovenhard.be/de-grote-parade-2017/