2018-10-27---Noche-Cubana-Vrienden-van-Cuba

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

Buurten op den buiten


Waarover gaat het?


Met de oproep "Buurten op den Buiten" ondersteunen de Koning Boudewijnstichting en de Vlaamse Landmaatschappij bewoners die een concreet project willen realiseren voor hun buurt of dorp. Het gaat om projecten die de kwaliteit van het leven in een dorp of buurt verbeteren en de contacten bevorderen tussen een ruime en diverse groep van bewoners.
"Buurten op den Buiten" richt zich niet tot de stedelijke centra, maar wel tot meer landelijke gemeenten, deelgemeenten of gehuchten. Buurten of dorpen met een landelijk karakter die deel uitmaken van een stedelijk gebied, komen wel in aanmerking (bijvoorbeeld: Berendrecht (Antwerpen), Lissewege (Brugge), Vinkt (Deinze), ...)


Voor Wie ?


Projecten kunnen worden ingediend door:
- Buurtbewoners die zich verenigd hebben in een formele vereniging
of een informele groep (feitelijke verenigingen, burengroep, buurtcomité, ...);
- Lokale organisaties of verenigingen (buurthuizen, jeugdhuizen, sociaal-culturele verenigingen, ...) Hierbij is het cruciaal dat het om een activiteit gaat die niet beperkt blijft tot de leden, maar de actieve betrokkenheid van andere bewoners garandeert.
- Lokale besturen, OCMW 's, zorginstellingen, ... die in samenspraak met bewoners concrete dingen realiseren. Hierbij is het cruciaal dat bewoners reeds bij aanvang van het project actief betrokken worden.

 

Selectiecriteria


Hoe uw aanvraag indienen?
VUL UW KANDIDAATSDOSSIER ONLINE IN
- Hoe indienen? Bekijk de video
- Als u niet zo vertrouwd bent met computers: 02-500 4 555 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
- Vanzelfsprekend respecteert de Koning Boudewijnstichting de privacy-wetgeving ter zake.

 

Timing
Start 30/01/2018
Indienen tot en met 4/04/2018
Financiële steun
€ 0 - € 5.000

 

Bron: https://www.kbs-frb.be/nl/Activities/Calls/2018/300197?hq_e=el&hq_m=5112212&hq_l=7&hq_v=daf8396f15