2018-10-27---Noche-Cubana-Vrienden-van-Cuba

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

foton manif

 

Herinner je het nog? Met Trump Not Welcome mobiliseerden we vorig jaar meer dan 10. 000 mensen om Trump niet welkom te heten tijdens zijn bezoek aan België. Deze zomer komt Trump waarschijnlijk terug. Wij bereiden opnieuw een warm onthaal voor voor hem en de andere oorlogsstokers! Doe je mee?

 

Trump komt in de zomer opnieuw naar ons land. Hij komt naar de NAVO - top, een vergadering van de militaire alliantie tussen de VS en Europa. Op de agenda: meer defensie uitgaven door alle NAVO landen, ook België.

 

Jawel, het controversiële aankoopdossier van de nieuwe Belgische gevechtsvliegtuigen moeten we in dat kader bekijken. Onze regering hoopt er pronken met deze miljardenaankoop.

 

Het Trump Not Welcome platform roept op om zaterdag 7 juli terug de straat te claimen. Stappen wij mee in dit militair opbod ten koste van armoedebestrijding, sociale bescherming, de aanpak van klimaatverandering, een humaan opvangbeleid voor vluchtelingen en een diverse en solidaire samenleving? intal alvast niet!

 

Daarom tekenen wij zonder twijfel present op 7 juli in de straten met een duidelijke boodschap: Trump Not Welcome ! NATO not Welcome! Yes to Peace, No to Nato! Noteer het alvast in jullie agenda's.

 

Meewerken met de mobilisatie, visuals etc? Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bekijk hier nog eens de foto's van de actieweek van vorig jaar.

Meer weten over de NAVO? Lees 'Waarom miljarden investeren in een oorlogsmachine als de NAVO?'

Uur en plaats worden nog bevestigd.

 

Bron en info: http://www.intal.be/nl/trumpnotwelcome