2018-10-27---Noche-Cubana-Vrienden-van-Cuba

HbH TinaTamara Facebook C 002clean

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

Antwerpen vrij

Antwerpen willen we kernenergievrij maken, daarom is er een motie ingediend bij de gemeenteraad van 2 mei. Met een actie voor de gemeenteraad willen we de motie kracht bij zetten. Kom ook mee!
In Wallonië zijn er al drie gemeenten die zich hebben uitgesproken voor de sluiting van Doel 3 en Tihange 2, en voor het respect voor de kernuitstap. Wordt Antwerpen de eerste Vlaamse stad? Door druk uit te oefenen worden onze politici bewust dat er heel wat mensen de kerncentrales zo snel mogelijk weg willen.

 

Onlangs werd het energiepact gesloten. Ondanks tekortkomingen en discussiepunten (o.a. in verband met omvang, snelheid en sociale rechtvaardigheid), is het een aanzet in de goede richting met positieve punten. Er is helaas ook een achterpoort opengelaten voor het verlengen van de levensduur van kerncentrales. Daarom blijft druk uitoefenen via acties levensnoodzakelijk.

 

Antwerpen kernenergievrij!
Roep gemeenteraadsleden op om Antwerpen kernenergievrij te maken
Woensdag 2 mei om 19u
Plaats: Lombardenvest 23. Kaart: Google Maps

 

Meer info en campagnemiddelen vind je op onze website kernenergievrijegemeente.be.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marc Alexander, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0474 878 998
Luc Van den Dorpel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.