Dadels te koop

                                Meer info...

Debat Eeklo

20181201 Affiche

                             Meer info...

20181025 Klimaat

Information                Meer info...

HbH TinaTamara Facebook C 002clean

                                   Meer info

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

Herinner je het nog? Met Trump Not Welcome mobiliseerden we vorig jaar meer dan 10. 000 mensen om Trump niet welkom te heten tijdens zijn bezoek aan België. Deze zomer komt Trump terug naar ons land. Wij bereiden opnieuw een warm onthaal voor voor hem en de andere oorlogsstokers! Doe je mee?

Trump komt in de zomer opnieuw naar ons land. Hij komt naar de NAVO - top, een vergadering van de militaire alliantie tussen de VS en Europa. Op de agenda: meer defensie uitgaven door alle NAVO landen, ook België.

Jawel, het controversiële aankoopdossier van de nieuwe Belgische gevechtsvliegtuigen moeten we in dat kader bekijken. Onze regering hoopt er pronken met deze miljardenaankoop.

Het Trump Not Welcome platform roept op om zaterdag 7 juli terug de straat te claimen. Een militair opbod ten koste van armoedebestrijding, sociale bescherming, de aanpak van klimaatverandering, een humaan opvangbeleid voor vluchtelingen en een diverse en solidaire samenleving? We don't agree!

Daarom tekenen een reeks organisaties zoals Vrede, de Vrouwenraad, Hart boven Hard, Intal en een groeiend aantal zonder twijfel present op 7 juli in de straten met een duidelijke boodschap: Trump Not Welcome ! NATO not Welcome! Yes to Peace, No to Nato!  Ben je erbij? 

Meewerken met de mobilisatie, visuals etc? Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verspreid zeker alvast het Facebook-event. De platformtekst lees je hier www.trumpnotwelcome.be 

Bekijk hier nog eens de foto's van de actieweek van vorig jaar.

Meer weten over de NAVO? Lees 'Waarom miljarden investeren in een oorlogsmachine als de NAVO?'