2018-10-27---Noche-Cubana-Vrienden-van-Cuba

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

gebEUrtenissen en Pop up Europa:
een gesprek met Rob Heirbaut en Jan Hoogmartens

 

Na de Brexit verkeerde de EU in shock. Wat nu? De burgers van het Verenigd Koninkrijk beslisten dat zij geen deel meer willen uitmaken van het Europees project. Ook voor de rest wordt 'Europa' vaak gelinkt aan 'crisis': euro-, asiel-, klimaat-, banken-,...

 

Tijdens de gebEUrtenissen nemen we actuele en onverwachte EU-kwesties onder de loep. Deze keer richten we ons samen met Pop up Europa op de toekomst van de EU. Comissievoorzitter Juncker lanceerde meer dan een jaar geleden 5 pistes m.b.t. de toekomst van Europa. Op de top in Sibiu (9/5/18) moeten er knopen doorgehakt worden... Is er nog toekomstmuziek?

 

Ambassadeur Jan Hoogmartens van de Belgische Permanente Vertegenwoordiging bij de Europese Unie schuift aan bij Europakenner Rob Heirbaut. Ze gaan in gesprek over de toekomst van de EU. Maar ook jij kan deelnemen aan het debat en vragen stellen.

 

Stel jouw vraag over de toekomst van Europa!

 

We willen ook graag weten wat jou bezig houdt. Daarom kun je aan het einde van het gesprek jouw vraag stellen. Weet je nu al wat je wil vragen? Vul je vraag dan in op het inschrijvingsformulier. Dan sturen we deze al door naar ons panel.

 

Praktisch
- Wanneer: woensdag 26 september van 20.00 u. tot 21.30 u.
- Waar: Bibliotheek Heist-op-den-Berg: Cultuurplein, 2220 Heist-op-den-Berg
- Inschrijven doe je via deze link!
- Vragen? Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot dan!