2018-10-27---Noche-Cubana-Vrienden-van-Cuba

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

bd-cafe israel-palestina

Broederlijk Delencafé met getuigenissen over Israël en Palestina

 

Op 17 oktober 2018 getuigen deelnemers aan de vredestochten naar Israël en de Palestijnse gebieden bij Beweging.net in Roeselare.

 

Elk jaar trekt een groep inleefreizigers naar Israël en de Palestijnse gebieden (dit jaar in april). Ze leren er de politieke realiteit kennen en ontmoeten Israëlische en Palestijnse mensenrechtenactivisten en -organisaties. Benieuwd naar hun verhalen? De West-Vlaamse deelnemers getuigen over deze intense ervaring.

Een van de getuigen is Anne Vansteelandt van Pax Christi Vlaanderen. Zij zal vertellen over de verwoestingen van bedoeïenendorpen en over de impact van de muur op de Palestijnse inwoners van Bethlehem.

 

Hun verhalen worden aangevuld met het beklijvende relaas van enkele vluchtelingen uit de regio. Afsluiten gebeurt met een korte update over het werk van Broederlijk Delen m.b.t. het huidige conflict in Israël-Palestina.

 

Praktisch

Waar: Beweging.net, zaal D, Sint-Jorisstraat 1, Roeselare
Wanneer: 17 oktober 2018 - 19.30 tot 22 uur

 

Ben je er graag bij? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Bron: https://www.paxchristi.be/nieuws/broederlijk-delencafe-met-getuigenissen-over-israel-en-palestina