2018-10-27---Noche-Cubana-Vrienden-van-Cuba

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

De jaarlijkse Waerbeke Conferentie is een uitgelezen kans om inspiratie op te doen, uit te wisselen en te ontmoeten. Waerbeke stelt stilte, rust en ruimte als maatschappelijke kwestie aan de orde. Als sociaal-culturele beweging sensibiliseert zij overheid, middenveld, bedrijven... en het ruime publiek.

 

Steeds meer mensen raken 'opgebrand' in de drukte en de snelheid van het moderne leven en vallen voor langere tijd uit het arbeidsproces. Symptomen van burn-out zijn een krachtig signaal: een 'gezonde' reactie op een 'ziekmakende' omgeving. De Waerbeke Conferentie werpt een helder licht op deze context en laat je kennis maken met mogelijkheden tot herbronning en verandering.


Nu de maatschappelijke aandacht hiervoor toeneemt en tal van initiatieven en organisaties stilte integreren in hun aanbod en werkzaamheid, komt de conferentie tegemoet aan de groeiende behoefte aan verbinding en ondersteuning. Een actief netwerk brengt deelnemers bijeen op basis van een gedeelde affiniteit met stilte, vergroot de zichtbaarheid van het eigen aanbod en biedt mogelijkheden tot uitwisseling en co-creatie.

 

Meer info: http://waerbekeconferentie.be