Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Vacature: tijdelijke onderzoeker bij het Vlaams Vredesinstituut

Het Vredesinstituut is op zoek naar een wetenschappelijk medewerker voor een contract van bepaalde duur gedurende 6 maanden. De wetenschappelijke medewerker voert een literatuurstudie uit over de huidige stand van zaken in de vredesstudies.

Interesse?
Het Vredesinstituut is een onafhankelijk instituut voor vredesonderzoek bij het Vlaams Parlement. Vredesonderzoek is de kernopdracht van het Vredesinstituut. Het uitgevoerde onderzoek is hoofdzakelijk beleidsgericht en moet bijdragen tot het bevorderen van vreedzame en rechtvaardige oplossingen van conflicten en tot het vestigen van de voorwaarden voor een duurzame vrede.
Het Vredesinstituut heeft ook de taak om het Vlaams Parlement, het middenveld en het brede publiek te informeren over vrede en geweldpreventie en over de resultaten van het uitgevoerde onderzoek. Bovendien dient het fora te creëren waar experten, beleidsmakers en middenveld elkaar ontmoeten rond vredesvraagstukken.

Beschikt je over een masterdiploma en heb je affiniteit of ervaring met vrede- en conflictstudies?

Solliciteer dan ten laatste op 26 juni 2019. Je vindt hier alle details over de functie en de sollicitatieprocedure.

Wij nodigen je graag uit om deze vacature breed te verspreiden in je netwerk.



Meer informatie kan je op https://www.hudsonsolutions.com/ vinden. Stuur je sollicitatiebrief, de ingevulde vragenlijst en een kopie van je diploma ten laatste op 26 juni 2019 naar Hudson met als onderwerp de vacaturetitel, t.a.v. Charlotte Reyniers, Moutstraat 56, 9000 Gent of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..