2017Allende A3

semainedessentiers2017

                                 Meer info...

LENINE-FINAL

Femenisme

                                Meer Info...

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

Le lancement, début 2017, d'un débat national sur la tarification carbone a donné lieu à certaines critiques. La perspective de l'imposition, par les pouvoirs publics, d'un surcoût pour des consommations polluantes est dénoncée avec véhémence, tant chez certains libéraux climato-sceptiques que chez certains proches de la gauche radicale, parfaitement conscients de l'urgence climatique.

Lees meer...

Delen van artikels

Op het vlak van veiligheid is voorkomen beter dan genezen. Om de veiligheid van de bevolking te verzekeren heeft de federale regering in de voorbije maanden met verschillende investeringen ingestemd. Zo is bijvoorbeeld eind 2016 de derde beheersovereenkomst ASTRID goedgekeurd, voor een bedrag van 117 miljoen euro. En zijn in juli van dit jaar drie stations uitgerust met veiligheidspoortjes.

Lees meer...

Delen van artikels

Commenting on the European Commission's renewed Industrial Policy Strategy, published today, Peter Scherrer, Deputy General Secretary of the European Trade Union Confederation (ETUC) said:
"The ETUC has long called for a new EU industrial strategy, and welcomes the fact that the European Commission has now published 'A renewed Industrial Policy strategy'.

Lees meer...

Delen van artikels

Kinderen en medestanders van Greenpeace hebben vandaag de dieselmotor ten grave gedragen, tijdens de autoloze zondag in Brussel. Dieselwagens zijn schadelijk voor de gezondheid, vooral voor die van kinderen.

Lees meer...

Delen van artikels

Tijdens het afgelopen zomerreces heeft de regering stilletjes geprobeerd om een reeks van bijzonder pijnlijke maatregelen erdoor te krijgen. Eén van deze maatregelen is een nieuwe poging om het stelsel van de opzegtermijnen voor bouwvakarbeiders te wijzigen.

Lees meer...

Delen van artikels

Er is iets vreemds aan de hand. Terwijl alle ernstige wetenschappers luid aan de alarmbel trekken, sussen onze politici en bedrijfsleiders: de klimaatverandering wordt aangepakt. Veel mensen in de milieu- en arbeidersbeweging stappen daarin mee.

Lees meer...

Delen van artikels

Pétition : Pour le droit à l'avortement partout en Europe ! Avortement : les femmes décident !
Le droit à disposer de son corps, est un droit fondamental pour les femmes.
Aucun pays démocratique ne peut dénier ce droit ou en restreindre l'accès.

Lees meer...

Delen van artikels

"Kernwapens zijn geen dragers van stabiliteit, maar illegale en grensoverschrijdende wapens van terreur. Het nieuwe VN-verbodsverdrag is de logische weg vooruit." Dat schrijven Willem Staes en Annemarie Gielen van Pax Christi Vlaanderen in een opiniebijdrage op Knack.be.

Lees meer...

Delen van artikels

La presse des 30 et 31 août a répercuté le communiqué de presse du ministre régional de la Mobilité Pascal Smet annonçant sa cinquième tentative de rénover/moderniser l'avenue du Port sans tenir compte du patrimoine qu'elle représente. Avec votre aide l'Action Patrimoine, Pavés, Platanes (APPP) a déjà remporté les quatre premières batailles.

Lees meer...

Delen van artikels

Bij het inspectie- en controlebedrijf Vinçotte is vandaag de laatste ondernemingsraad gehouden in het kader van de informatie- en consultatiefase van de herstructurering die op 21 april 2017 werd aangekondigd. De directie wil 195 banen schrappen. Ze sluit nu eenzijdig deze fase in de onderhandelingen af.

Lees meer...

201707 LEF TrojanTreaty

MIchelABVV

MichelABVV2

1507 LEF TrojanTreaty PRINT3

Human Chain

DWMLogo

facebook-logo

HartbovenHard KLEUR3-e1410788156744

vrede-logo-kleur-big

dette

petitie