Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Klik en open de link:  PETITIE VOOR DE OPHEFFING VAN DE BLOKKADE

 

 Cuba


Of via website: http://coordination-pour-la-levee-du-blocus-de-cuba.webnode.be/
Of via facebook: Coordinacion levantamiento bloqueo
Of verstuur bijgevoegd formulier naar één van de contactadressen

PLATFORMTEKST
VOOR DE OPHEFFING VAN DE BLOKKADE

 

Sinds het herstel van de diplomatieke betrekkingen tussen Cuba en de Verenigde Staten groeide de indruk dat de betrekkingen tussen beide landen genormaliseerd zijn. Nochtans, niettegenstaande enkele bescheiden stappen zijn deze betrekkingen verre van 'normaal'.

 

Inderdaad, de economische, commerciële en financiële blokkade van Cuba door de Verenigde Staten is nog steeds van toepassing, nu reeds meer dan 55 jaar.

 

Men kan uiteenlopende meningen hebben over Cuba, maar dit belet niet dat we ons kunnen verenigen om de blokkade te veroordelen en de opheffing ervan te eisen. Zij beperkt immers de ontwikkeling van het land en belemmert een beter levenspeil voor de bevolking van het eiland.

Daarom eisen wij de stopzetting van de blokkade, een onaanvaardbare inbreuk op de waardigheid en het leven van het Cubaanse volk.

 

Digitaal ondertekenen via hier.

 

Contactadres :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.