Webpage acti810d e5c69
                               Meer info...

Capture decran 2019 01 09 a 18.17.38
                             Meer info...

04 ETDD11 Depliant WEB OK
                               Meer info...

20190204 Betoging ABVV
                         Vergroot affiche

190115 NoTTIP Actie Geen CETA vlees FlyerCORRECTIE
                             Meer info...

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Brussel, 22 januari 2019. Persbericht van de 3 vakbonden. De actiedag van 14 december was een duidelijk signaal van de werknemers. Die dag eisten tienduizenden mensen een echte verhoging van de lonen, minder werkdruk, een gezond evenwicht tussen werk en privé en fatsoenlijke eindeloopbaanregelingen.

Lees meer...

C’est une occasion importante de montrer que les alternatives aux politiques néolibérales en vigueur existent et sont possibles.

Lees meer...

We willen dat de verkiezingen van 26 mei over onze basisrechten gaan. Waar heeft elk mens recht op in België, los van inkomen of achtergrond?

Lees meer...

L’accroissement des performances dynamiques des voitures (notamment l’augmentation du rapport puissance/poids – voir nIEWs 223 induit chez nombre de conducteurs des comportements contraires aux règles de prudence élémentaire : il est très difficile de résister à la tentation d’utiliser le potentiel de puissance du véhicule que l’on conduit.

Lees meer...

Pour combattre les problèmes de congestion automobile et de pollution de l’air, de plus en plus de villes prennent des mesures de limitation du trafic automobile. La fédération européenne Transport & Environment (T&E) vient de publier un rapport sur ces mesures dans 11 villes européennes.

Lees meer...

Sobrement intitulée « Emissions de CO2 des voitures : les faits », la nouvelle étude publiée par la fédération européenne Transport and Environment (T&E) décrit une situation dramatique.

Lees meer...

Feminisme dood? Integendeel! Nooit eerder hoorden wij zoveel jonge stemmen opkomen voor vrouwenrechten. De hoogste tijd dus om al dat jong geweld in de schijnwerpers te zetten.

Lees meer...

Bij de Belgische activiteiten van het automerk Mercedes-Benz is er in de voorbije nacht eindelijk een akkoord bereikt tussen werknemers en directie. Het akkoord kwam er na drie stakingsdagen, volgehouden actievoeren en lange onderhandelingen.

Lees meer...

Op 14 januari voerden een 20 -tal militanten van het ABVV een informatie en sensibilisatieactie in enkele belangrijke Gentse winkelstraten in het kader van de campagne “Fight for 14”.

Lees meer...

In tijden van toenemende ongelijkheid en verarming van het overgrote deel van de bevolking, trekt het ABVV meer dan ooit aan de alarmbel. Onder druk van de regering-Michel en de werkgeversorganisaties werd er jarenlang onrechtvaardig belast.

Lees meer...