190208 LEF KlimaatDefFRA                           Lire plus...

190208 LEF KlimaatDefNED                                 Meer info


affiche klein 2019

Zij hadden hun redenen

FT 2019 Poster NL                            Lees meer...

tract manif 2 avril fr                           Plus d'infos

Tract manif 2 april NL                         Meer info

LES JOURNEES IMAGINE affiche                 brochure

AGE 14

HbH2019 RightsNow 001nl
                                 Meer info

Uit representatief onderzoek bij ruim 2000 Belgen blijkt dat een meerderheid van de mensen die bij de vorige federale verkiezingen stemden voor CD&V, MR en Open VLD vindt dat de politiek een bindende klimaatwet moet indienen en goedkeuren.

Lees meer...

Een honderdtal actievoerders van Occupy For Climate heeft de nacht in tenten in de Wetstraat doorgebracht. De actie zal zich vanochtend naar het Troonplein verplaatsen.

Lees meer...

Succès historique pour l’occupation de la rue de la Loi #OccupyForClimate afin d’exiger une loi climat. Plusieurs centaines de personnes, activistes et associations poursuivent leur action.

Lees meer...

This week, the right-wing, racist President of Brazil, Jair Bolsonaro, visited the White House in Washington, D.C. Donald Trump stood next to him at a podium and said that he'd like to see Brazil as a closer "military partner" - possibly even a NATO ally.

Lees meer...

Op dinsdag 19 maart 2019 gaven twee internationale robotica-experts tijdens een ronde tafel in het parlement toelichting over ‘killer robots’.

Lees meer...

Op 23 maart 2019 kondigde minister van Buitenlandse Zaken en Defensie Didier Reynders aan dat België binnen de Verenigde Naties zal ijveren voor een internationaal verbod op “killer robots”.

Lees meer...

Het meest positieve in de beoordeling is de invulling van de welvaartsenveloppe voor de pensioenen en sociale uitkeringen. Bovenop de index zorgt dit voor een stevige verhoging van deze inkomens

Lees meer...

Bedenk een straf fietsidee en maak kans op 250 euro. De 10 leukste ideeën krijgen daar nog eens 1.000 euro bovenop! Indienen kan tot 1 mei 2019.

Lees meer...

Het Minderhedenforum, KVLV Vrouwen met vaart en het Netwerk tegen Armoede bundelden hun expertise voor meer sensibilisering rond armoede bij vrouwen met een migratieachtergrond.

Lees meer...

Op 14 maart kregen de projectmedewerkers van 'Samen tegen Onbetaalde Schoolfacturen' de kans om in dialoog te gaan over het project met de volksvertegenwoordigers in de commissie onderwijs van het Vlaams Parlement.

Lees meer...

Logo DWM

LEF/FGE - Videotheek


facebook-logo

3percent-300x165

201707 LEF TrojanTreaty

logo AdC

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant