Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

BOS+ stelt voor: “That’s Wild”, een langspeeldocu van Peltenaar Michiel Thomas die het inspirerende verhaal vertelt over drie kansarme stadskinderen uit Atlanta (VS), die de uitdaging aangaan om vier bergtoppen te trotseren in de wildernis van Colorado.

Tijdens de onvergetelijke tocht staan de jongeren niet enkel oog in oog met de ongerepte natuur, maar ook met zichzelf… In deze avontuurlijke film staan thema’s als persoonlijke groei, maatschappelijke diversiteit en de wonderen van moeder natuur centraal.

“That’s Wild” is de tweede langspeeldocu van Peltenaar Michiel Thomas. “Het is een Amerikaanse film, maar het verhaal is vast en zeker universeel herkenbaar, ook in Vlaanderen,” vertelt de 33-jarige regisseur. “That’s Wild” brengt kwetsbare jongeren met een diverse achtergrond samen en het verhaal motiveert om de natuur in te trekken voor een gezonde geest in een gezond lichaam.” Deze maatschappelijke doelstellingen vallen mooi samen met de ambities van BOS+ en daarom steunen wij Michiel graag met het realiseren van deze veelbelovende docu.

Lees volledigartikel en zie documentaire - Klik Hier -