Artboard 1 1001                              Meer info...

logo                                 Meer info...

Affiche NLDS Belgie 2020 lage kwaliteit

Delen van artikels

BOS+ stelt voor: “That’s Wild”, een langspeeldocu van Peltenaar Michiel Thomas die het inspirerende verhaal vertelt over drie kansarme stadskinderen uit Atlanta (VS), die de uitdaging aangaan om vier bergtoppen te trotseren in de wildernis van Colorado.

Tijdens de onvergetelijke tocht staan de jongeren niet enkel oog in oog met de ongerepte natuur, maar ook met zichzelf… In deze avontuurlijke film staan thema’s als persoonlijke groei, maatschappelijke diversiteit en de wonderen van moeder natuur centraal.

“That’s Wild” is de tweede langspeeldocu van Peltenaar Michiel Thomas. “Het is een Amerikaanse film, maar het verhaal is vast en zeker universeel herkenbaar, ook in Vlaanderen,” vertelt de 33-jarige regisseur. “That’s Wild” brengt kwetsbare jongeren met een diverse achtergrond samen en het verhaal motiveert om de natuur in te trekken voor een gezonde geest in een gezond lichaam.” Deze maatschappelijke doelstellingen vallen mooi samen met de ambities van BOS+ en daarom steunen wij Michiel graag met het realiseren van deze veelbelovende docu.

Lees volledigartikel en zie documentaire - Klik Hier -

naamloos 1

logoDWM
          BLOG - Artikelen

Logo DWM

LEF/FGE - Videotheek


facebook-logo

3percent-300x165

201707 LEF TrojanTreaty

logo AdC

                                    Meer Info

StopBlokkage

Affiche C50