Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

WU ABC BOEK VOOR scaledKlimaatspijbelaars, activisten en wetenschappers hebben hun angst voor de klimaatcrisis heel duidelijk gemaakt met borden, acties, optochten en vele rapporten. Zal een verstoord klimaat onze hele levenswijze en de toekomst van de jongeren overhoop gooien? Hebben de corona- en de klimaatcrisis een verwante oorzaak? Kunnen beide crisissen samen worden bestreden?
Dit ABC van het klimaat wil daarop duidelijke antwoorden geven. En hoop. Mensen zijn vindingrijk en ze werken graag samen. Burgers, bedrijven en een sturende overheid kunnen de totale klimaatontsporing voorkomen en zorgen voor een beter leven voor iedereen.

Amber Paris, een lid van de klimaatgeneratie, haar moeder Ilse en haar klimaatopa Hugo van Dienderen zetten zich aan het schrijven. In ruim 170 thema’s, netjes alfabetisch gerangschikt, schetsen ze de omvang van de klimaatcrisis. Daarnaast beschrijven ze tal van inspirerende en hoopgevende initiatieven van over heel de wereld. Daarbij hebben ze speciale aandacht voor het eigen land. Onderaan vind je als kennismaking zeven voorbeelden.

Nieuwe leden van de Grootouders voor het Klimaat (GvK) of leden die hun lidmaatschap vernieuwen en minstens voor een lidmaatschap van 20 € kiezen krijgen dit boek erbij. De opbrengst van de verspreiding van het ABC via GvK gaat volledig naar de vzw. Je kan ook het boek bestellen voor 20 €, inclusief verzending.

Je kunt een auteur ook boeken voor een boekvoorstelling, fysiek of via zoom naar gelang de corona-omstandigheden. Contacteer Hugo van Dienderen: hugovandienderen(@)gmail.com.

Bron en lid worden - klik hier -