Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

DE ROMA EN UITGEVERIJ DE BEZIGE BIJ PRESENTEREN:
WIJ ZIJN HET KLIMAAT!
Met Anuna De Wever en Kyra Gantois

ma 18 mrt - 20:00

Wij zijn het klimaat. Brieven aan iedereen.
Dit boekje van de klimaatactivisten Anuna De Wever en Kyra Gantois, Wij zijn het klimaat cover boekopgetekend door Jeroen Olyslaegers, zetten we in de kijker. Het is tijd. Het klimaat schreeuwt om te worden gered. En wij schreeuwen mee. Het wordt een avond om te laten zien dat hun protestacties terecht en relevant zijn. Ze zijn naïef, zo schrijven ze zelf. Maar dat betekent hier: onontkoombaar – net zoals de toekomst – terwijl de klok tikt. We nodigen bekende en minder bekende gezichten uit.

Met een urgente intro door Anuna De Wever & Kyra Gantois,
duiding van de klimaatproblematiek door Ignace Schops (directeur van het regionaal landschap Kempen & Maasland), Vlaams Bouwmeester & mede-initiatiefnemer klimaatpanel Leo Van Broeck, oplossingen via sociaal ondernemerschap door Piet Colruyt, bijdrages door Yasmien Naciri (auteur Wij nemen het heft in handen, ondernemer & columniste) en gastheer Wouter Deprez.

Vlaamse politici reageren op de vraag: voor welke concrete doelstellingen gaan jullie?
Met Meyrem Almaci (Groen), Jos D'Haese (PVDA), Caroline Gennez (sp-a), Andries Gryffroy (N-VA), Willem-Frederik Schiltz (Open VLD) en Koen Van den Heuvel (CD&V). Moderator van dienst is Luc Pauwels.

Mis deze afspraak met het klimaat niet!
Het boekje verschijnt bij Uitgeverij De Bezige Bij en is inbegrepen in de inkomprijs. Voor elke euro opbrengst van deze uitgave gaat de helft naar Youth for Climate.

Bron: https://www.deroma.be/kalender/792/wij_zijn_het_klimaat_/met_anuna_de_wever_en_kyra_gantois

`