20191114 nazisme communisme affiche a3 1                                           Info

klimaat 16nov                              Meer info...

190208 LEF KlimaatDefFRA                           Lire plus...

190208 LEF KlimaatDefNED                                 Meer info


Zij hadden hun redenen

Delen van artikels

To change everything it takes everyone’, Ecopolis 2018 was alvast een eerste stap in de goede richting. Meer dan 800 deelnemers kwamen zondag 25/11 naar het Kaaitheater om samen na te denken over een rechtvaardige transitie. Zowel rechtvaardigheid, jobs als klimaat stonden centraal. Meer dan 35 sprekers, nationaal en internationaal, gaven mee vorm aan deze inspirerende dag.

Wil je graag de debatten herbekijken, de teksten die in opdracht van Passa Porta voor Ecopolis werden geschreven nog eens lezen? Of wil je graag deze dag delen met je vrienden, familie of collega’s? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Bij PROGRAMMA kan je de sessies volledig herbekijken. Was je geïnspireerd door een debat of spreker? Deel dit dan zeker via sociale media.

Bij EXTRA kan je de teksten van Rachida Lamrabet en Jeroen Theunissen terugvinden. Ben je op zoek naar meer achtergrond over de partners die samen Ecopolis 2018 organiseerden? Raadpleeg dan hier nuttige links en interessante Facebookpagina’s & Twitteraccounts.

Nam je deel aan een van de sessies in de FORUMZAAL & wil je graag meer weten over een van de organisaties of sprekers die hier aan bod kwamen? Kom dan hier meer te weten.

Neem zeker ook een kijkje bij de FOTO’S waar je enkele sfeerfoto’s van deze dag kan terugvinden.

Volg zeker ook de Facebookpagina van Ecopolis en ontvang als eerste alle informatie over Ecopolis 2019.

Bron en meer info: http://ecopolis.be

 

Logo DWM

LEF/FGE - Videotheek


facebook-logo

3percent-300x165

201707 LEF TrojanTreaty

logo AdC

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant