Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Uitreiking awards voor de meest duurzame deeleconomieplatformen, sector Mobiliteit
Donderdag 28 november 2019 | 16.00 u – 19.00 u | BEL Brussels, Tour & Taxis

U zou graag meer weten over deeleconomieplatformen en hun maatschappelijke impact? U zou graag de platformen leren kennen die actief zijn op het gebied van mobiliteit? Dan kunt u de uitreikingsceremonie van de awards bijwonen en vervolgens samen met de verantwoordelijken en gebruikers van deze platformen hierover discussiëren onder het nuttigen van een drankje ...
Award 2019

De wereld van de mobiliteit is in volle verandering, en de komst van nieuwe informatietechnologieën is daar niet vreemd aan. Deeleconomieplatformen – die tot voor enkele jaren nog nauwelijks bekend waren – breiden in snel tempo uit. Maken deze ontwikkelingen een duurzamere mobiliteit mogelijk?

Om deze platformen aan te moedigen na te denken over hun maatschappelijke impact en om die platformen te belonen die het meest ‘hun best doen’ op het gebied van duurzame ontwikkeling, hebben de FOD Economie, de FOD Mobiliteit en Vervoer en de Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling besloten om samen awards uit te reiken aan deeleconomieplatformen die het meest in de lijn liggen van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) van de Verenigde Naties.

Een jury bestaande uit onder meer federale instanties, werknemers- en werkgeversorganisaties, ngo’s en andere deskundigen, evalueerde de antwoorden die een tiental platformen heeft gegeven op de talrijke vragen die gesteld werden door de organisatoren van de award.

De tijd is nu gekomen om de prijzen uit te reiken aan de winnaars!

Programma (het volledige programma zult u spoedig op de website van de FRDO kunnen vinden):

  • Experts uit de sector zullen met ons komen praten over de ontwikkeling van deeleconomieplatformen, de belangrijkste problemen die hiermee verband houden, onder andere op het gebied van werkgelegenheid
  • De verschillende deelnemende platformen worden gepresenteerd en de laureaten worden beloond.
  • De platformen presenteren zichzelf in infostands.
  • We sluiten deze samenkomst af met een receptie.

De deelname aan dit evenement is gratis, maar we vragen u wel vooraf in te schrijven via deze link: https://frdo-cfdd-admin.be/Account/JoinForum/868/

We zouden het erg waarderen als u deze uitnodiging verder verspreidt of deelt op uw profiel: https://www.facebook.com/pg/frdocfdd/events/.

Dit evenement zal in het Nederlands en in het Frans verlopen. Er wordt gezorgd voor simultaanvertaling.

Voor meer inlichtingen kunt u Fabrice Dehoux contacteren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 02 743 31 53).

Wij hopen u daar te mogen ontmoeten!