IMG 20191108 WA0006                         Meer info

190208 LEF KlimaatDefFRA                           Lire plus...

190208 LEF KlimaatDefNED                                 Meer info


Zij hadden hun redenen

Delen van artikels


De DONDERSE DENKENDE DAMES zetten hun aanval op nieuwsgierige Brusselaars verder!

Stop met dolen en kom DONDERDAG 14 NOVEMBER naar Ganshoren voor een fijne avond!

Lies FERON vertelt ons er ons alles over The Iron Lady.
Margaret Thatcher (1925-2013) is een Britse politica van de Conservative Party. Zij was eerste minister van het Verenigd Koninkrijk. Haar regeringsperiode kent vele woelige momenten zoals de Falklandoorlog, de mijnwerkersstaking, de IRA-aanslag waaraan ze nipt ontsnapt en de poll tax, wat tot haar aftreden leidde.
Thatcher is een controversieel en fascinerend figuur: of het nu het heldenepos is van de kruideniersdochter die het tot de eerste vrouwelijke premier van het land schopt, of haar doordrammerige politieke stijl die beloond werd met een eigen substantief ‘Thatcherism’.
Zij is een trendsetter in de manier waarop ze zichzelf in scene zet. Een dame met een ijzeren vuist, die heel geschikt haar vrouwelijkheid gebruikte.

In ware achttiende-eeuwse salonstijl vergasten wij je op meeslepende lezingen en aangename ontmoetingen. Elke voordracht gaat door in een andere Brusselse huiskamer. Gastsprekers vertellen je alles wat je graag had willen weten over markante vrouwen uit de geschiedenis, maar nooit durfde te vragen. Verwacht je aan een boeiende voordracht, een pittig debat en het obligate drankje.

Deze tweede Donderse van het seizoen gaat door op donderdag 14 november 2019 (om 19u30). De Dondersen verwelkomen jullie in het gezellige salon van Anneke, in de Van Overbekelaan 196/55, 1083 Brussel – Ganshoren).

Een plaatsje reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0497457555

Flyer download hier

Logo DWM

LEF/FGE - Videotheek


facebook-logo

3percent-300x165

201707 LEF TrojanTreaty

logo AdC

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant