Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

UITNODIGING 'GENT NU — YOU CAN'T CANCEL SPRING'
DIGITALE VERNISSAGE VAN STRAAT- & STADSFOTOGRAAF HENDRIK BRAET
8 MEI 2020 - VANAF 20U

GH W KIG GENTNU ZDRTX Vrijdag 8 mei 2020 — vanaf 20u op www.geuzenhuis.be

Beste

U bent uitgenodigd! Digitaal weliswaar, en dat om twee redenen. Niet alleen omdat de post een overdosis kaartjes naar geliefden en vrienden moet overbrengen, maar ook omdat deze vernissage volledig digitaal gebeurt, en zo zitten we al in thema.

Het Geuzenhuis en KIG (Kunst in het Geuzenhuis) nodigen u graag uit voor de eerste digitale vernissage op geuzenhuis.be: “Gent Nu — You can’t cancel spring” door Hendrik Braet.
“In uw kot blijven, allemaal goed en wel maar #laatuwkodakliggen is niets voor Hendrik Braet.”
Aldus Geert Stadeus, hoofdredacteur van magazine Snoecks.

Fotograaf Hendrik Braet besloot in februari een fotoreeks te maken over zijn geliefde thuisstad Gent. De stad waarin hij eindelijk een thuis vond. De stad die stilaan een eiland aan het worden is in de ons omringende verrechtsing. Braet, straatfotograaf, schakelde door de maatregelen snel over een dichtere omgeving: de belevenissen in zijn eigen huis in de Heirniswijk, met zijn dochter Charlotte als het hart van de reeks.

We verwelkomen u graag op vrijdag 8 mei om 20u achter uw eigen computer of tablet op www.geuzenhuis.be. Digitaal aperitieven zit er nog niet in, maar zet gerust zelf iets koud en haal een chipke voor erbij.

Wilt u het zeker niet missen? Schrijf u dan in via dit - klik hier - formulier.
Tot vrijdag!

Bron en inschrijven - klik hier -