Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

header Webinar Cas Mudde6 januari 2021. Het Amerikaanse Capitool wordt bestormd door honderden Trump-aanhangers. De menigte breekt door de blokkades, valt binnen in het gebouw en begint aan een urenlange plundering. Vijf mensen sterven, meer dan vijftig mensen raken gewond.

Hoe is het zover kunnen komen? Heel wat Amerikanen weigeren om te geloven in de verkiezingsuitslag. Het vertrouwen in de instellingen lijkt helemaal aangetast. En niet alleen daar. Ook in Europa zien we hoe fake news, wantrouwen voor hoger gezag en complottheorieën hoogtij vieren.

In dit nieuwste webinar van Groen gaat Vlaams Parlementslid Imade Annouri (Groen) in gesprek met Cas Mudde, een Nederlands politiek wetenschapper – en internationaal gerenommeerd expert – gespecialiseerd in politiek extremisme en populisme in Europa. Over het onderwerp publiceerde hij al heel wat artikels en boeken, met als meest recente werk ‘The Far Right Today’. Cas woont in de Verenigde Staten, waar hij sinds 2012 les geeft aan de Universiteit van Georgia.

Interesse in dit webinar? Schrijf je hieronder snel in.

???? De webinar gaat door via Zoom op vrijdag 29 januari om 19.30 uur.

???? Na het inschrijven ontvang je de link om deel te nemen en instructies voor het gebruik van Zoom. Lees deze informatie goed door en bewaar de e-mail en deelnamelink.

???? Vink hieronder 'Stuur me updates via e-mail' aan zodat we je op de hoogte kunnen houden.

SCHRIJF JE IN