Afgelast

hands off assange banner 130x80 justice4assangeWEB

Inhuldiging Leuven

de lOxygene pour Cuba

Visual facebook

46E324B018E144D8B7E7637B856696D8

MYM insta

90519931 10221440679026334 122351656779120640 o

ea908743 d60e 421f 9715 698442c97e33

We hebben de laatste maanden al genoeg in onze bubbel gezeten. We klimmen daarom over het muurtje en gaan kijken hoe onze Nederlands buren een duurzaam reisbeleid stimuleren.

Lees meer...

Wat is de rol van de stad in een groene toekomst? Wat is het verband tussen klimaat en racisme? Klinkt de term upcycling je bekend in de oren? Wat zijn de alternatieven voor vliegreizen?

Lees meer...

Betogen in Polen vergt momenteel veel moed. Vijf jaar geleden kwam een nationalistisch-conservatieve partij er alleen aan de macht en sindsdien staan de democratie en de rechtstaat er onder druk. De regering wil de media en justitie immers ook volledig onder controle krijgen. Gelukkig zijn er nog kritische stemmen te horen in de Poolse samenleving.

Lees meer...

Op 5 oktober, de Dag van de Leraar, organiseert het netwerk Kleine Kinderen, Grote Kansen het online evenement Samen naar sociale gelijkheid.

Lees meer...

Een tweedelige EDUbox rond financiële educatie, die leerlingen in aanraking brengt met het belang van geld in ons leven en in de wereld, is klaar om naar de klassen te vertrekken.

Lees meer...

Het internationaal vredesforum No Cold War brengt vredesactivisten uit China, de VS, het VK, Zuid-Afrika, India, Marokko, Bolivia en België samen om te bespreken hoe we ons kunnen verzetten tegen de door de VS geleide nieuwe Koude Oorlog.

Lees meer...

100 seconden voor twaalf. Nog nooit stond de 'Doomsday Clock', een symbool dat de waarschijnlijkheid van een door de mens veroorzaakte wereldwijde ramp uitbeeldt, zo dicht bij middernacht. Meer en meer wordt gevreesd voor het gebruik van nucleaire wapens.

Lees meer...

 

AK EUROPA, the Brussels Office of the Austrian Federal Chamber of Labour, ÖGB Europabüro, the Brussels Office of the Austrian Trade Union Federation and the Vienna Liaison Office in Brussels would like to cordially invite you to our joint webinar "Digital Services & Platform economy

Lees meer...

L'agriculture nourrit-elle les wallons ? Les agriculteurs de notre région vivent-ils de la vente de leur production ? Est-ce possible de lier agriculture et crise climatique ? Quel avenir pour l'agriculture familiale en Europe ?

Lees meer...

De coronacrisis, de klimaatverandering, de exploderende ongelijkheid, de vernietiging van de biodiversiteit … het toenemend aantal crisissen drukt ons met onze neus op de feiten: ons handelsverkeer moet anders aanpakt worden.

Lees meer...