benefiet2 liggend FB

logo-2017 0

                                     Meer info

Femenisme

                                Meer Info...

Logo Coord Blokkade kl

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant

Meer info

Delen van artikels

BOS+ is een Vlaamse natuurorganisatie die zich specifiek inzet voor bosbehoud, bosuitbreiding en meer en beter bos in Vlaanderen en de wereld. Eén van onze doelen is zoveel mogelijk mensen regelmatig het bos te laten bezoeken en de weldadige effecten ervan te laten beleven.

Lees meer...

Delen van artikels

CONFERENCE:

The JEFTA (Japan-EU FTA)

​ and our alternatives to it.

Lees meer...

Delen van artikels

De expo MADE BY CHILDREN geeft kinderarbeid een gezicht. Het zijn stuk voor stuk meeslepende verhalen van kinderen. Van vroeger en nu. Uit de textielindustrie, de steenbakkerijen en de showbizz. Verhalen van bij ons en uit het Zuiden. Pakkende foto's en persoonlijke bezittingen tonen hun werk en leven.

Lees meer...

Delen van artikels

Op vrijdag 17 november is Stella Khumalo, één van Zuid-Afrika's meest bekendste zangeressen, met de Chai Connection te gast in CCD Westrand. Haar grootste bekendheid verwierf ze als backing vocal van Miriam Makeba zaliger. Vandaag werkt zij nog steeds met boegbeelden van de Zuid-Afrikaanse muziek.

Lees meer...

Delen van artikels

Met Orchestra Baobab staat een begrip uit de Afrikaanse muziekscène op het podium van De Roma. Of zeg maar gerust: de meest iconische en legendarische band uit West-Afrika. Het orkest uit Senegal maakt een comeback na tien jaar windstilte.

Lees meer...

Delen van artikels

Er kan geen twijfel meer over bestaan: wij staan op de drempel van een tijdperk van ecologische schaarste en beperkingen. Voedsel, drinkbaar water, grondstoffen worden krap. Neem daarbij de dramatische achteruitgang van de biodiversiteit, de ontbossing en de klimaatproblemen, alsook de verdere aangroei van de wereldbevolking die zich haast uitsluitend in de arme landen van het Zuiden zal voordoen en waarvan het grootste gedeelte in stedelijke agglomeraties van tientallen miljoenen zal trachten te overleven, en het is duidelijk dat het ecologische vraagstuk zich dringender dan ooit stelt.

Lees meer...

Delen van artikels

Reisbeurs met focus op Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Laat je inspireren tijdens de reisvoorstellingen en stel al je vragen aan reisexperts.

Lees meer...

Delen van artikels

Overzicht van het programma van de Marxistische Universiteit zomer 2017
Marxistische Zomeruniversiteit 2017

Van 19 tot 24 augustus

 

Lees meer...

Delen van artikels

In het spoor van deze nieuwe ontwikkelingen binnen de kerk, willen we tijdens de retraite nadenken over de vraag: Hoe kunnen wij christenen, geïnspireerd door Jezus en zijn evangelie, vandaag een bijdrage leveren aan een rechtvaardige vrede door middel van geweldloosheid?

Lees meer...

Delen van artikels

Klimaatverandering, het verloederen van het milieu, het uitputten van de rijkdommen van de aarde, het teloor gaan van regenwouden, dier- en plantensoorten, het op elkaar volgen van natuurrampen... de berichten over onze aarde zijn allesbehalve rooskleurig.

In haar nieuwste voorstelling 'Wat een planeet!' neemt Agnes Bruneel de toestand van onze planeet poëtisch en muzikaal onder de loep en bekijkt de aarde aan de hand van liederen, gedichten en verhalen met verwondering en bewondering.

Lees meer...

MIchelABVV

MichelABVV2

1507 LEF TrojanTreaty PRINT3

Human Chain

DWMLogo

facebook-logo

HartbovenHard KLEUR3-e1410788156744

vrede-logo-kleur-big

dette

petitie

areva