190208 LEF KlimaatDefFRA                           Lire plus...

190208 LEF KlimaatDefNED                                 Meer info


eacc68e9 c27f 4da3 ba66 4a5ee7deabc1

Visuel final4                                  Meer info

20190426 pamflet EuroManifestatie NL1Info

936913c7 a186 4d51 92cf 424ccf871efcZie affiche

LES JOURNEES IMAGINE affiche                 brochure

8MEI 19 affiche
         www.8meikomitee.gent

AGE 14

HbH2019 RightsNow 001nl
                                Français
                                Nederlands

Zij hadden hun redenen

Op 11 mei fietsen we door Brussel vanaf 11u, we picknicken samen en sluiten de dag af met Palestijnse dans, muziek, standjes en animatie op het Muntplein vanaf 15u.

Lees meer...

Queer Pride Gent is een Apartheid Vrije Zone. Er zal een lezing zijn i.v.m. Palestina en een lezing rond Pinkwashing/Eurosong 2019.

Lees meer...

Benjamin Netanyahu beloofde in zijn verkiezingscampagne de Westelijke Jordaanoever te annexeren en nog altijd weigeren Europese overheden om zelfs maar over sancties te spreken.

Lees meer...

Le colloque que nous vous proposons se place dans la perspective du Pacte pour un Enseignement d’excellence se traduisant par des orientations politiques et organisationnelles qui vont toucher tous les partenaires de cette école, jusqu’en 2030 et sans doute au-delà !

Lees meer...

Malgré la bienveillance des adultes, l’école est trop souvent un lieu de souffrance pour les jeunes LGBTQI+, mais pas que pour eux/elles.

Lees meer...

Nadia Nsayi plaatst de recente geschiedenis van het Centraal-Afrikaanse land in een ruimere context. Heel concreet gaat zij dieper in op Congo als vroegere kolonie, de weg die sindsdien werd afgelegd en de toekomstperspectieven van het land.

Lees meer...

Drie Congo-experts geven de huidige stand van zaken in de DR Congo mee in een keynote speech. Daarna geven vier intervenanten hun ervaring bij de geschetste stand van zaken.

Lees meer...

By the Name of Tania is een hybride film, gebaseerd op echte getuigenissen. De film verteld het verhaal van Tania, een meisje dat in de goudmijnregio van Peru in de prostitutie terechtkomt.

Lees meer...

Deze vergadering valt twee weken voor de cruciale betoging voor Klimaat- en Sociale Rechtvaardigheid op 12 mei , en zal dus ook volledig in het teken van deze actie mei staan. Bij deze willen wij jullie allen graag uitnodigen.

Lees meer...

Boekhandel De Kaft nodigt auteur Sonn Franken van "Dossier Doel", een roman gesteund op recente gebeurtenissen in de kerncentrale, en Leo Tubbax, een gekend antinucleair activist, uit om er "Dossier Doel" op donderdag 9 mei om 19.30 voor te stellen.

Lees meer...

190328 LEF DoededenktestDEFInformatie

190328 LEF FaitesletestdereflexionDEF1Information

Logo DWM

LEF/FGE - Videotheek


facebook-logo

3percent-300x165

201707 LEF TrojanTreaty

logo AdC

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info