Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Op donderdagavond 14 maart organiseert Oikocredit een conferentie in Gent rond “Labels en hun invloed op het inkomen van cacaoboeren in het Zuiden”. Speciaal voor de gelegenheid komen 3 straffe sprekers naar Gent: ze werken rond duurzame cacao in hun thuisland Ivoorkust en komen getuigen over hoe zij verleden, heden en toekomst van cacao (en labels) zien.

Donderdagavond gaat door in de Aula van de Provincie aan Het Zuid. Deelname is gratis mits inschrijving vooraf op de site. Daar vindt u ook het volledige programma.
Terwijl 14 maart bedoeld is voor geïnteresseerd breed publiek, wordt op vrijdagmorgen tijdens een academische zitting dieper ingegaan op de thematiek. Ook daar zijn jullie welkom, mits inschrijving vooraf. Het evenement gaat door in het Engels maar op donderdagavond is er vertaling naar het Nederlands voorzien.

NewB neemt ook deel aan dit evenement. Onze collega Sieglinde heeft een stand op donderdag bij de ingang van het evenement. Dé gelegenheid voor een informele babbel over de belangrijke volgende stappen voor NewB in dit cruciale jaar. Donderdag 14 maart staat in het teken van alternatieve financiering voor het noorden en zuiden!

Programma & inschrijving