Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Een paar quotes van onze vroegere reizigers: Heel lekker! Al veel gelezen, maar zien is helemaal anders! Zo'n vriendelijke mensen! Onvoorstelbaar! Je moet het zelf gezien hebben!

Geniet van de Oosterse cultuur, gastvrijheid en natuur. Ervaar zelf hoe het is om in een land vol conflicten je dagelijkse bezigheden te hebben. Bezoek Hebron waar het hele centrum is afgesloten ter protectie van een groep Israëlische kolonisten in het centrum van de stad. Maar ook Bethlehem, Ramallah, Nablus, Jeruzalem, Jenin, Tel Aviv, een kolonie, Palestijnse boeren, diverse organisaties, Israeli Comittee Against House Demolitions (ICAHD), Stop the Wall campaign, Israëlische vredesorganisaties, ex-soldaten die zich uitspreken, orthodoxe zionistische kolonisten, de apartheidsmuur, vluchtelingenkampen, leden van politieke organisaties, ...

In 2015 organiseert Palestina Solidariteit een inleefreis in juli. De reis wordt voorafgegaan door 3 voorbereidende vergaderingen en achteraf is er een evaluatie.

De reis duurt 10 dagen en kost 990 euro. Inbegrepen: volpension, transport, inkom en gids ter plaatse.

Niet inbegrepen vlucht, extra drank en persoonlijke uitgaven.

Inschrijven en meer info bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk ook op: http://www.palestinasolidariteit.be/solacties/inleefreizen

Bron: https://palestinasolidariteit.be/content/inleefreis-naar-palestina-je-moet-het-zelf-gezien-hebben-0