Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Provinciehuis, Leuven
Openbaar · Iedereen op Facebook en daarbuiten

Voor de 50ste keer organiseert Furia vzw op 11 november de nationale Vrouwendag. Sinds 1972 is dit een vaste afspraak voor al wie uitkijkt naar uitwisseling, inspiratie en ontmoeting rond gelijkheid v/x/m. Een dag van sleutelen aan een betere en meer gelijke samenleving. Een dag om ervaringen en dromen te delen. Een dag met een grote inbreng vanuit de gaststad en de vele vrijwilligers die het programma mee vormgeven. Een dag die de bezoekers onderdompelt in een meerstemmig feminisme en laat kennismaken met tal van vrouwenorganisaties.
Dat alles mag je ook ???????? ???????????????? ???????????????????? ???????????????????????? in het Provinciehuis, Leuven verwachten! Met gevestigde waarden en nieuwe stemmen blikken we terug op een halve eeuw feministisch engagement en verkennen we ideeën voor de toekomst.

PROGRAMMA
* Onze ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? (we maken haar naam binnenkort bekend), kadert 50 jaar feministische strijd en verkent uitdagingen voor de toekomst. Anja Meulenbelt vult aan met reflecties bij de context van de lage landen.
* Een ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? tussen feministen die al actief waren in de jaren 1970 en activistes van vandaag verdiept zich in de feministische agenda van toen en de thema’s die vandaag onze aandacht vragen Moniek Darge, Hind El Jadid (o.v.), Samira Azabar, Ida Dequeecker, Merel Terlien en Anja Meulenbelt hebben het over zorgarbeid en moederschap, lichamelijkheid en seksualiteit, bondgenootschappen en solidariteit. Sigrid Vertommen (o.v.) modereert, Sarah Bekambo begeleidt als MC.
* Aan de ???????????????????????????????????????????? kan je met een brede waaier aan organisaties plannen smeden voor een rechtvaardige en zorgzame samenleving.
Neem deel aan één van de thematische workshops en ga in gesprek over de situatie van alleenstaande moeders, seksualiteit, bodypositivity en bodyneutrality of het gewicht van stereotypen.
* Woon om 14u de ???????????????????????????????????????? ???????????? ???????????? ???????????????????????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? bij, een ontwerp van Furia-lid Liliane Versluys op vraag van de Leuvense vredesbeweging. Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
* Verwoord je engagement, energie en dromen in een ???????????????????????????????????????????????? begeleid door Sesa.
* Breng lichaam en geest in balans met ???????????????????????????????????????????????? ???????? ????????????????-????????????????????????????????????????.

Afsluiten doen we met een feestelijke ???????????????????????????????? gevolgd door vrouwelijk muzikaal talent!

Zet 11 november met stip in je agenda en hou onze website en sociale media in het oog.

Provinciehuis, Provincieplein 1, 3010 Leuven
www.furiavzw.be

Bron: https://www.facebook.com/events/280247073691807