Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

 

Netwerkondersteuner Netwerk tegen Armoede

Het Vlaams Netwerk tegen Armoede zoekt een netwerkondersteuner (100%). Als netwerkondersteuner ben je er in de eerste plaats voor onze verenigingen. Hun vragen en noden staat centraal in jouw agenda en takenpakket. Jouw hoofdtaak is het ondersteunen van één onze lidorganisaties, zijnde een deel van de 57 Verenigingen Waar Armen het Woord Nemen. Concreet ben je de eerste aanspreekpersoon voor ongeveer 25 verenigingen van een 3-tal regio’s in Vlaanderen. Je fungeert indien nodig ook als aanspreekpunt voor lokale overheden, organisaties, partners en verbindt actief met ons netwerk van verenigingen waar armen het woord nemen. Het is aan jou om mee de kennis en opgebouwde expertise van de verenigingen te ontsluiten.

Ben je een bruggenbouwer bij uitstek met een helikoptervisie en zeer dienstbare houding naar onze verenigingen? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Bezorg jouw kandidatuur uiterlijk op 2 juni 2022 aan algemeen coördinator Heidi Degerickx via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur een motivatiebrief met cv waaruit jouw opleiding(en), jouw ervaring en jouw professionele loopbaan duidelijk blijken.

Bijkomende informatie nodig?
Neem contact met Heidi Degerickx via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Netwerk tegen Armoede voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun leeftijd, geslacht, etnische afkomst, seksuele geaardheid, religie, handicap of nationaliteit ...

 

Bron: https://netwerktegenarmoede.be/nl/over-ons/vacatures/netwerkondersteuner