Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

 

Vacature : Netwerkcoördinator Netwerk tegen Armoede

Het Vlaams Netwerk tegen Armoede zoekt een netwerkcoördinator (80% tot 100%). Als netwerkcoördinator maak je deel uit van een driekoppig coördinatieteam en werk je mee aan het realiseren van de missie, visie en het strategisch meerjarenplan 2021-2025. Als lid van het coördinatieteam ben je een bondgenoot in het verder optimaliseren van onze interne werking. Je geeft mee vorm aan het strategisch beleid en de uitvoering ervan onder leiding van de algemeen coördinator.

In jouw functie als netwerkcoördinator fungeer je als een ervaren coach voor een gedreven team van netwerkondersteuners en lever je ook zelf een directe bijdrage aan het ondersteunen van één onze lidorganisaties, zijnde 57 Verenigingen Waar Armen het Woord Nemen. Je fungeert ook als aanspreekpunt voor overheden, organisaties, partners en verbindt actief met andere relevante netwerken en stakeholders.

Ben je een geboren coach, resultaatgericht en heb je een hart voor verenigingen waar armen het woord nemen? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Bezorg jouw kandidatuur uiterlijk op 2 juni 2022 aan algemeen coördinator Heidi Degerickx via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur een motivatiebrief met cv waaruit jouw opleiding(en), jouw ervaring en jouw professionele loopbaan duidelijk blijken.

Bijkomende informatie nodig?
Neem contact met Heidi Degerickx via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Netwerk tegen Armoede voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun leeftijd, geslacht, etnische afkomst, seksuele geaardheid, religie, handicap of nationaliteit ...

 

Bron: https://netwerktegenarmoede.be/nl/over-ons/vacatures/netwerkcoordinator