Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Uitgesproken: Economie van de zorg 30 juli, 15u, Theater Aan Zee, Oostende

Voor elke Uitgesproken vroegen we een scherpe pen om een statement te schrijven rond het thema ZIE JE MIJ, geef zichtbaarheid aan het onzichtbare. Waar kunnen we nog beter zorg dragen voor onszelf en elkaar? Wanneer krijgt de zee een stem om aandacht te vragen voor het klimaat?

Vier teksten kan je integraal nalezen in de brochure, alle teksten worden bovendien live gebracht en besproken tijdens een van de Uitgesproken sessies in KAAP.

Uitgesproken: Jonas van der Slycken
Debat: Mathias Somers, Marie-Monique Franssen en Philsan Osman.
Moderator: Bert Bultinck (hoofdredacteur Knack).

Jonas Van der Slycken is freelance schrijver, onderzoeker, activist, facilitator en promoveerde ook in de economie. Hij houdt van schrijven, eten en fietsen.

Matthias Somers is opgeleid als filosoof en als wetenschappelijk medewerker verbonden aan Denktank Minerva. Hij werkt vooral rond ongelijkheid en sociaal-economische thema’s.

Marie-Monique Franssen is antropologe en verbonden aan Oikos — Denktank voor sociaal-ecologische verandering en is co-auteur van het boek Voor wie willen we zorgen? Ecofeminisme als inspiratiebron.

Philsan Osman is coauteur van Voor wie willen we zorgen? Ecofeminisme als inspiratiebron. Ze studeert aan UGent en werkt bij Black History Month Belgium en het online feministische tijdschrift Spijker Magazine. Ze komt uit Somalië en is aspirant-schrijfster, activist en community builder.

Info en tickets: https://theateraanzee.be/programma/uitgesproken-economie-van-de-zorg