Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

 

Film in het Bos van Juli tot Spetember op verschillende locaties

 

FilmihBosJasperJacobs

Foto: Jasper Jacobs

Deze zomer trekt BOS+ opnieuw het bos in voor een heuse Film in het Bos-tournee. Op allerlei locaties en met tal van partners vertonen we films op bossige plaatsen. Een speciale belevenis; film gaan bekijken op een open plek in het bos. Vooral omdat het 's avonds doorgaat: de vogels beginnen hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, het wordt stilaan donker, ... en de film begint! Een heerlijke bosbelevenis voor jong en oud, een leuke avond in een uniek levend decor!

De meeste films worden gratis vertoond. Voor de betalende voorstellingen zijn de algemene tarieven € 6 voor volwassenen en € 4 voor kinderen van 13 jaar of jonger. Leden van Gezinsbond krijgen 50 % korting (op sommige locaties kunnen aangepaste tarieven gelden).  Bij afgelasting van de filmvoorstelling door regenweer wordt je inschrijvingsgeld uiteraard terugbetaald. Van kinder- en familiefilms tot voorstellingen voor volwassenen; er is voor elk wat wils!

Inschrijvingen en Locaties 

Bron: https://www.bosplus.be/nl/filminhetbos?utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=het-bos-vraagt-wanneer-je-nog-eens-langskomt