HbH2019 SamenStijd Flyer 004print1                                 meer info...

Kerstmarkt 2019                                Meer info

IMG 20191108 WA0006                                Meer info

190208 LEF KlimaatDefFRA                           Lire plus...

190208 LEF KlimaatDefNED                                 Meer info


Zij hadden hun redenen

Delen van artikels

CETA VRIJ OOSTENDE

Op maandag 4 februari 2019 werd in Oostende een benefietavond ten voordele van de actie CETA VRIJ OOSTENDE georganiseerd. Er waren 32 ingeschreven en in totaal kreeg de avond 50 bezoekers.

Op het programma stonden proeverijen van lokale kazen en vlees -kaasmakerij t’Reigershof , runderenkweek Buitengoed en de groenten van de Biopluktuin-. Ahmed Midi en Yves Dumont zorgden voor de Koerdische muzikale animatie. Een film over de inpakt van CETA/TTIP werd vertoond samen met een paar toespraken o.a. Links en Ecologisch Forum LEF coördinator Michel Vanhoorne over de reeds gevoerde acties in België, sprekers van Hart boven Hard, Climaxi, Pvda, Sp.a namen het woord. CETA VRIJ OOSTENDE verzamelt centen door een eetfestijn te organiseren voor de aankoop van flyers en banners om de Oostendse petitieactie verder te zetten. Een petitie om een politieke vraag te kunnen stellen in de Oostendse gemeenteraad over de gevolgen van vrijhandelsakkoorden CETA/TTIP voor Oostende. 1% van de Oostendse bevolking boven 16 jaar wordt opgeroepen om de petitie te ondertekenen. Een deel van het Oostendse middenveld gaf gehoor aan de nationale oproep van hun organisaties om zich te verzetten tegen vrijhandelsakkoorden en dit door aanwezig te zijn op de benefietavond, de petitie te onderteken en die terug te bezorgen Graziella Baeckelandt p.a. ACOD Nieuwpoortsesteenweg 11 te Oostende.

 

Foto's: https://photos.google.com/share/AF1QipMgpSnpdzC3D09t0M_7wuP-80kPIqvIesQoBiVaYikADr8Wx7RZNHiqfn8fIISvUQ?key=ZDNucnpnTmdzci1lV1J0bVZoNlNINi1idnJQbnN3

 

logoDWM
          BLOG - Artikelen

Logo DWM

LEF/FGE - Videotheek


facebook-logo

3percent-300x165

201707 LEF TrojanTreaty

logo AdC

                                    Meer Info

StopBlokkage

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info