image001

190208 LEF KlimaatDefFRA                           Lire plus...

190208 LEF KlimaatDefNED                                 Meer info


Zij hadden hun redenen

Op vrijdag 20 september staken wereldwijd miljoenen jongeren en volwassenen samen voor het klimaat. De aarde - ons huis!- staat in brand dus geen getreuzel meer.

Lees meer...

Le vendredi 20 septembre prochain, des millions de jeunes et d’adultes partout dans le monde feront la grève pour le climat. Notre maison est en train de brûler donc plus le temps de tarder.

Lees meer...

La Manzana (De Appel) geeft een inkijk in de wereld van een jongen van 10 die op het punt staat uit Cuba te verhuizen

Lees meer...

Inter-Environnement Bruxelles (IEB) recrute un·e chargé·e de communication (1/2 temps) en CDD jusqu’au 31 avril 2020 ; basculement au 01/05/2020 sur contrat ACS CDI.

Lees meer...

Van harte welkom op het feest ‘VRIJHEID’ . Waarop je zal kunnen genieten van Poëzie, Woordkunst, Schilderkunst, Fotografie, Video, Zang, Muziek en Dans.

Lees meer...

De agroforestry-trip verbindt verschillende agroforestry-percelen in Wallonië, Vlaanderen en in het noorden van Frankrijk. Het doel is het promoten van agroforestry door bestaande projecten in de kijker te zetten en ervaringen uit te wisselen met landbouwers en/of eigenaars met een agroforestry-aanplant of met concrete plannen.

Lees meer...

Zaterdag 28 september 2019 gaan we allen samen koken om een lekkere Palestijnse maaltijd klaar te maken voor onze Palestina sympathisanten. Het wordt beslist een gezellige werkdag, maar ook een fijne dag om elkaar op een andere manier te ontmoeten.

Lees meer...

Daartussen zoeken we ons een weg met de vraag welke sleutelfuncties we in de toekomst aan onze boerderijen willen geven. Een van die functies is een ontmoetingsplek creëren en dat is net wat me met onze AKOESTRO concerten doen.

Lees meer...

Passy, Thaïs, Red, Esperanza, Awad… zijn changemakers die streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier.

Lees meer...

Les journées de l'antiracisme, une formation pour s'armer contre les discours discriminants ! Vous êtes confronté dans votre pratique professionnelle à la recrudescence ou à la banalisation de discours racistes et discriminants ?

Lees meer...