Affiche NLDS Belgie 2020 lage kwaliteit

De conclusie van het rapport 'Duurzaamheid en armoede' van het steunpunt tot bestrijding van armoede laat geen ruimte voor twijfel. In tegenstelling tot wat sommigen denken, zijn mensen in armoede wel degelijk bezig met het debat over de toekomst.

Lees meer...

Zoals jullie weten vindt deze zaterdag de (inter)nationale digitale manifestatie tegen racisme plaats. In de meeste Europese landen wordt op deze manier ook nu aandacht gevraagd voor racisme, discriminatie en extreem-rechts geweld.

Lees meer...

Dans toute l'Europe, des mouvements antiracistes avaient prévu des événements le 21 mars. Beaucoup d'entre eux ont depuis été annulés ou reportés en raison de problèmes de santé publique.

Lees meer...

In heel Europa hadden anti-racismebewegingen manifestaties gepland op 21 maart. Vele daarvan, ook die in Brussel, zijn ondertussen geannuleerd of uitgesteld omwille van de bezorgdheid voor de volksgezondheid.
Dans toute l'Europe, des mouvements antiracistes avaient prévu des manifestations le 21 mars. Beaucoup d'entre eux, Bruxelles aussi, ont depuis été annulés ou reportés en raison de problèmes de santé publique.

Lees meer...

Chèr.e.s Zombies pour la paix,
Il est temps de préparer notre première sortie, qui est prévue pour le samedi 25 avril à 15h à Bruxelles. Pour les informations, merci de cliquer sur "voir plus" ci-dessous. !!

Lees meer...

Het is tijd om de eerste #nonukes actie voor te bereiden! De Atomic'flash-mob zal doorgaan op 25 april om 15u op een centrale plaats in Brussel. De exacte locatie zal pas later gedeeld worden.

Lees meer...

De verschillende verenigingen, die actief zijn in Ons Huis, nodigen u uit om te komen genieten van lekkere pannenkoeken, verse muntthee, verwenkoffie, …

Lees meer...

Geniet van een heerlijke kaastafel of vleesschotel bij kaarslicht.
Na het eten kan u gezellig napraten.

Lees meer...

Tijdens het Climaxi-weekend dat deze keer doorgaat in Antwerpen, kan je op zondag ook deelnemen aan een boottocht door de haven.

Lees meer...