190208 LEF KlimaatDefFRA                           Lire plus...

190208 LEF KlimaatDefNED                                 Meer info


Zij hadden hun redenen

Van harte welkom op het feest ‘VRIJHEID’ . Waarop je zal kunnen genieten van Poëzie, Woordkunst, Schilderkunst, Fotografie, Video, Zang, Muziek en Dans.

Lees meer...

De agroforestry-trip verbindt verschillende agroforestry-percelen in Wallonië, Vlaanderen en in het noorden van Frankrijk. Het doel is het promoten van agroforestry door bestaande projecten in de kijker te zetten en ervaringen uit te wisselen met landbouwers en/of eigenaars met een agroforestry-aanplant of met concrete plannen.

Lees meer...

Zaterdag 28 september 2019 gaan we allen samen koken om een lekkere Palestijnse maaltijd klaar te maken voor onze Palestina sympathisanten. Het wordt beslist een gezellige werkdag, maar ook een fijne dag om elkaar op een andere manier te ontmoeten.

Lees meer...

Daartussen zoeken we ons een weg met de vraag welke sleutelfuncties we in de toekomst aan onze boerderijen willen geven. Een van die functies is een ontmoetingsplek creëren en dat is net wat me met onze AKOESTRO concerten doen.

Lees meer...

Passy, Thaïs, Red, Esperanza, Awad… zijn changemakers die streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier.

Lees meer...

Les journées de l'antiracisme, une formation pour s'armer contre les discours discriminants ! Vous êtes confronté dans votre pratique professionnelle à la recrudescence ou à la banalisation de discours racistes et discriminants ?

Lees meer...

NIEUWE NAMEN
NACHT VAN DE VRIJDENKER
ZATERDAG 9 NOVEMBER 2019

Lees meer...

vzw ’t Uilekot en vzw Climaxi gingen op zoek naar de sporen van verzet in de Denderstreek. Wij zochten de voorbije maanden naar koene ridders, weerstanders, dwarsliggers en mensen die in een bepaalde tijdsgeest hun mond durven opendoen.

Lees meer...

Dit historisch oude landbouw- en natuurgebied wordt al méér dan twintig jaar bedreigd. De intercommunale Interleuven wil er een nieuw bedrijventerrein aanleggen en bouwfirma Extensa N.V. wil er een residentiële wijk neerpoten.

Lees meer...

Toen in mei dit jaar de finale van het Eurovisie songfestival in Israël plaats had gebeurde dat in een arena, gebouwd op de ruïnes van een Palestijns dorp. Sheikh Muwannis werd in mei 1948 veroverd door de zionistische militie Irgun.

Lees meer...