Affiche NLDS Belgie 2020 lage kwaliteit

De Vlaamse regering besliste vandaag dat mensen wiens IBO-contract verbroken wordt als gevolg van corona tijdelijk een premie krijgen tot 70% van hun normale vergoeding.

Lees meer...

De luchtvaartsector staat onder zware druk door de uitbraak van het coronavirus. Als reactie vragen verschillende maatschappijen overheidssteun.

Lees meer...

Wanneer we vandaag buiten een frisse neus halen en omringd worden door relatieve rust en fluitende vogels, kunnen we het ons amper voorstellen

Lees meer...

De "virtuele" campagne van nonukes.be begint sterk* en u kunt het nog versterken : Bedankt aan degenen die de infographic "F-35 vs respirators" al hebben gedeeld en alvast bedankt aan de anderen!

Lees meer...

La campagne "virtuelle" nonukes.be démarre en force* et vous pouvez encore l'amplifier : Merci à celles et ceux qui ont déjà partagé l'infographie "F-35 vs respirators" et merci d'avance aux autres!

Lees meer...

De vele maatregelen, getroffen om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben de culturele en artistieke sector herleid tot een financieel slagveld. Artiesten en cultuurwerkers zagen hun inkomen plotseling en onverwacht drastisch slinken. ACV Puls vraagt meer steun voor de sector en zijn medewerkers.

Lees meer...

We maken een zeer ernstige crisis door in eigen land én op wereldvlak door de pandemie met het Covid-19 virus, ook coronavirus genoemd. Wat is hierin onze houding als vredesbeweging?

Lees meer...

Het zijn harde tijden. Het coronavirus hakt niet alleen in op ons gezondheidssysteem en op de economie, maar ook gewoon op onze dagelijkse realiteit, gevoelens, angsten.

Lees meer...

Minister Jambon wil opnieuw meer mensen aan het werk. Bijvoorbeeld in de bouw en de dienstenchequebedrijven. Want dat zijn volgens de minister sectoren waar de social distancing zonder probleem kan worden gerespecteerd.

Lees meer...

De vakbonden van de openbare diensten hebben al enkele keren gevraagd om met de Eerste Minister en de bevoegde ministers en deelregeringen te overleggen in het Comité A. Tot op heden wordt dit als voorbarig bestempeld.

Lees meer...