19.10.24 Welke toekomst voor de universitaire sociale voorzieningen                                  Meer info...

Salsa tegen de blokkade 25 10 191                                    Meer info

190208 LEF KlimaatDefFRA                           Lire plus...

190208 LEF KlimaatDefNED                                 Meer info


Zij hadden hun redenen

Delen van artikels

De Move Your Money-campagne, een initiatief van Hart boven Hard, Greenpeace, FairFin en D’Urgent, zit in de laatste fase. De kaap van de 10.000 ondertekenaars is in zicht! Voor die finale sprint doe ik bij jullie nog een warme oproep om de boodschap een laatste keer kenbaar te maken via jullie Facebook/nieuwsbrief en zo de divestment-beweging te steunen.

Hier vinden jullie het campagnefilmpje om te delen op Facebook (https://www.facebook.com/HartBoven/videos/305150523413563/), hier de versie op YouTube ( https://www.youtube.com/watch?v=5Yat0_pEmJ0).

Twee mogelijke tekstjes voor bij het filmpje:

"Vind jij het normaal dat banken met ons geld massaal investeren in olie, gas en steenkool? Wij niet. Daarom stellen we met zoveel mogelijk mensen en organisaties de banken voor een ultimatum: "Move your money, of wij doen het zelf." Alle info op http://moveyourmoney.be/"

"In tijden van klimaatverandering is het niet langer aanvaardbaar dat banken in fossiele brandstoffen investeren. Toch blijven de Belgische grootbanken dit massaal doen. Tijd voor actie! Als deze banken niet van beleid veranderen, trekken we met z’n allen naar een duurzamere bank. Alle info op http://moveyourmoney.be/"

Enorm bedankt en fossielvrije groeten,

Arne Stoffels
D'URGENT - Move Your Money
FB d'urgent

Logo DWM

LEF/FGE - Videotheek


facebook-logo

3percent-300x165

201707 LEF TrojanTreaty

logo AdC

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant