Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Masterclass 3 1
Van vrijdag 20 (19h00) tot zondag 22 (15h00) maart 2020 in Scoutshuis Antwerpen

De Masterclass brengt jongeren tussen 18 en 35 jaar een weekend lang samen voor ontmoeting & vorming over duurzame ontwikkeling. De centrale thema's van dit jaar zijn voedselproductie en klimaatpolarisatie. Deze thema's worden uitgediept met vier specifieke trajecten die parallel lopen. Dit laat ons toe om in kleine groepen te werken. De sessies zijn een mix van presentaties, workshops, debatten en/of bezoekjes. Ze gaan door in het Nederlands of in het Engels. Deelnemers kiezen één traject en blijven tijdens het weekend binnen dat traject.

De organisatie achter de masterclass hecht veel waarde aan diversiteit en inclusie. We streven naar een gemixte samenstelling van de deelnemers: student en niet-student, nationaal en internationaal, exacte en humane achtergrond, introvert en extravert, etc. We proberen in de mate van het mogelijke te voldoen aan de voorwaarden die inclusie garanderen, zoals de mogelijkheid tot een verlaagde inschrijvingsprijs, een aangepast menu, een gescheiden slaapkamer, voldoende keuze aan non-alcoholische dranken voor het barmoment 's avonds, etc. Bovenal proberen we een veilige en aangename omgeving te creëren die iedereen toelaat om zich ten volle te ontplooien.

Je kan inschrijven zolang er plaatsen zijn. Op de inschrijvingspagina zie je hoeveel plaatsen er nog per traject zijn.
Trajecten

Prijs

  • 35 euro student
  • 50 euro niet-student
  • Vrijstelling van betaling omwille van een persoonlijke financiële situatie is mogelijk mits goedkeuring. Stuur je motivering naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven

Start vanaf maandag 10 februari 2020


Partners

Bron: https://www.uantwerpen.be/nl/centra/usos/activiteiten/masterclass-ontwikkeling/