Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

image003Ga in gesprek met Paul Verhaeghe tijdens online Kadehuis-live sessie
“Houd afstand! Raak me aan”
Donderdag 19 november om 20 u


“Als deze gigantische crisis één ding heeft aangetoond, dan is het dat mensen op heel korte termijn totaal anders kunnen leren leven.” We moeten ons noodgedwongen aanpassen aan een nieuwe samenleving. Dat maakt ons angstig en onzeker. Niemand in Vlaanderen dan Paul Verhaeghe is beter in staat om in deze crisis ook een grote uitdaging te zien voor onze maatschappij.

Onlangs schreef professor Verhaeghe ‘Houd afstand! Raak me aan” Zijn boodschap is hoopvol: we kunnen hier beter uit komen. Maar dan moeten wij deze crisis durven aangrijpen om andere keuzes te gaan maken.

Ga er met hem over in gesprek tijdens onze gratis Korenlei-live sessie van donderdagavond 19 november.

Deze sessie vervangt het geplande ‘Salon de kade’, dat wegens de maatregelen niet op de klassieke manier kan doorgaan. U had zich ingeschreven voor deze sessie in het voorjaar.
Vanuit datzelfde Kadehuis kan je nu via Kadehuis-live in gesprek met hem.

Praktisch:

  • De sessie is te volgen via Facebook op de pagina van Beweging.net Midden-Vlaanderen. U ontvangt eind deze week de officiële uitnodiging met daarin de link naar de sessie.
  • De sessie staat open voor iedereen. Inschrijven is niet nodig.
  • Donderdagavond 19 november om 20 u.
  • Paul Verhaeghe wil het gesprek ook vraaggericht laten verlopen. Heb je een vraag voor professor Verhaeghe? Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.