Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

https cdn.evbuc.com images 133633051 531917464475 1 original
Zijn gezonde mensen gelukkig? Zijn gelukkige mensen gezonder? Kom het ontdekken en denk mee tijdens dit rondetafelgesprek met een hoek af.

Over dit evenement

Wat kan je verwachten?

  • Inspirerende talks van verhalenvertellers, wetenschappers en mensen uit 't veld
  • Rondetafelgesprekken in kleine groepjes, waarin we brainstormen over jullie uitdagingen

Santé op je gezondheid. Is een goede gezondheid een voorwaarde voor geluk? Of is het eerder omgekeerd? Wat heb jij nodig om gelukkig te zijn? Zin om hierover van gedacht te wisselen met andere Gentenaren? Dan is dit rondetafelgesprek de plek waar je moet zijn. Laat je inspireren door verhalen uit de wereldliteratuur en door gedreven sprekers. Daarna is het aan jou. Leg je eigen uitdagingen op tafel en help ons zo om Comon op gang te trekken.

Comon is een collectief van wetenschappers, creatieve doeners & denkers, met maar één missie: van Gent een gezondere stad maken. Comon, da’s ook wij allemaal samen. Comon, doet ge mee?

Tijdens dit tweede rondetafelgesprek onderzoeken we de definitie van een gezond en gelukkig leven. Wat de denken van al die digitale tools die ons beloven het leven gemakkelijker te maken. Maar is gemakkelijker ook gelukkiger of gezonder? We zoeken naar antwoorden in de literatuur en in de wetenschap.

Susanne Op de Beeck van het Vlaams Patiëntenplatform vzw zet zich dag in dag uit in voor de levenskwaliteit van elke patiënt. Ze staat mee aan de wieg van Doelzoeker. Een tool die patiënten helpt bij het maken van keuzes.

Stof genoeg om zelf na te gaan hoe je bijvoorbeeld stress kan verminderen, hoe je anderen helpt in hun zoektocht naar zingeving, hoe je jezelf en je collega’s beschermt tegen een overvolle agenda ... Komaan en denk mee.

Dit rondetafelgesprek past in de reeks events in het kader van Comon. Comon is een collectief van wetenschappers, technologen en creatieve doeners en denkers dat wil uitgedaagd worden door de Gentenaars. Comon wil die uitdagingen verzamelen en bespreken. Met één idee gaan we concreet aan de slag, van testen tot uitvoeren. En dat samen met alle Gentenaars en met wetenschap en technologie als deel van de oplossing. Comon werd opgericht door: Stad Gent, imec, Universiteit Gent en Bibliotheek De Krook. Deze activiteit wordt georganiseerd samen met Avansa regio Gent.

Hoe kan ik deelnemen?

Door je te registreren via deze link. Het event is online en gratis. Je mag actief deelnemen aan het debat maar niets moet. Je mag ook gewoon luisteren en inspiratie opdoen.

Wat heb ik nodig om deel te nemen?

Een computer, internetverbinding en dat is ‘t. Als je je registreert, ontvang je een link waar je op het uur van aanvang moet klikken. Je wordt dan toegelaten tot de livestream.

Privacy

We behandelen alle verzamelde persoonsgegevens vertrouwelijk. Je kan onze privacy policy hier nalezen. Door je in te schrijven voor dit evenement, verklaar je je akkoord met deze privacy policy.

Bron: https://www.eventbrite.be/e/rondetafelgesprek-dat-heet-dan-gelukkig-zijn-tickets-151672306953?utm_campaign=ingelichtnr75mei2021&utm_medium=e-mail&utm_source=flexmail&utm_content=dat+heet+dan+gelukkig+zijn