Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Ontdek poëzie en literaire voorlezingen uit Turkse en Vlaamse literatuur, in het Turks en het Nederlands, ingepakt in een muzikaal jasje. DHKD (Democratische Culturele Volksvereniging) bestaat 40 jaar en nodigt je uit op hun derde Literatuuravond. Maak kennis met schrijvers en poëzie van de Gentse schrijversgroep ‘Poëzie verbindt', ontdek de werking van DHKD en geniet van het vrij podium literatuur met een intermezzo van muzikaal talent.

Ontdek poëzie en literaire voorlezingen uit Turkse en Vlaamse literatuur, in het Turks en het Nederlands, ingepakt in een muzikaal jasje. DHKD (Democratische Culturele Volksvereniging) bestaat 40 jaar en nodigt je uit op hun derde Literatuuravond. Maak kennis met schrijvers en poëzie van de Gentse schrijversgroep ‘Poëzie verbindt'. Ontdek de werking van DHKD en geniet van het vrij podium literatuur met een intermezzo van muzikaal talent.

Demokratik Halk Kültür Derneği (DHKD) Edebiyat akşamı ve müzik dinletisi. DHKD'nin kuruluşunun 40. yılı anısına Gent şiir grubu yazarları ile serbest sahne.

Praktisch
Deze activiteit vindt plaats in Bibliotheek De blauwe vogel, lokaal De blauwe vogel - verdieping -1.

Het lokaal is ENKEL EN ALLEEN bereikbaar via de zij-ingang van de bibliotheek op de PLATTEBERG. De Platteberg is bereikbaar via de Korianderstraat, naast de Minard Schouwburg en ligt één niveau lager dan de hoofdingang van bibliotheek De Krook. Je kan links van de hoofdingang de trap naar beneden nemen of de lift aan de overkant van het Makebaplein.

Sessies
vr 15 oktober '21
19:30 - 21:30
Bibliotheek De Krook - De blauwe vogel

Locatie(s)
Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent

Prijs
Gratis
€ 0

Begeleiding

Brigitte Pattyn
Kunsteducatie en creativiteit.Met enthousiasme voor het creatief proces wil zij een ieder actief…

Bron: https://avansa-regiogent.be/activiteiten/literatuur-en-muziek-om-te-verbinden