Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

 

Zeven vacatures bij Ecopower 

Lees eerst een woordje uitleg over Ecopower. Onder de bedrijfsvoorstelling staan de zeven vacatures voor:

  • ICT-coördinator
  • Administratief medewerker HR
  • Medewerker boekhouding
  • Commercieel en logistiek medewerker
  • Operator pelletfabriek (nacht)
  • Operator pelletfabriek (shiften)
  • Onderhoudstechnicus pelletfabriek

Over Ecopower

Ecopower is een burgercoöperatie. Geen gewoon bedrijf, wel een vereniging van intussen meer dan 60.000 burgers die samen investeren in de productie van hernieuwbare energie. Uit zon, wind en waterkracht maken we groene stroom die de coöperanten thuis kunnen afnemen. Om ook onze warmtebehoefte te verduurzamen maakt Ecopower houtpellets en briketten voor huishoudelijke verwarming en ontwikkelen we warmtenetten.

Naast de productie van energie in burgerhanden focust Ecopower op rationeel energiegebruik en sensibilisering. We informeren onze leden over de elektriciteitsmarkt, het Belgische energielandschap, de sociale dimensie van de energietransitie en de bredere coöperatieve beweging in Vlaanderen. We werken volgens de internationale coöperatieve principes en plaatsen maatschappelijke en ecologische meerwaarde boven financiële winst.

Kortom: Ecopower maakt Belgische burgerenergie en gaat samen met alle coöperanten voor een gezond klimaat en een eerlijke, duurzame energiemarkt.

Ecopower werd opgericht in 1991 en is Europees pionier in coöperatieve energie. Intussen zijn er meer dan 50 vaste medewerkers. Het maatschappelijke engagement van Ecopower tekent zich ook af in ons personeelsbeleid. Bij een sollicitatie zijn het talent, ervaring en motivatie die de doorslag geven.

Wat je nog moet weten over Ecopower? We hebben een aangenaam, vernieuwd kantoor aan het station van Antwerpen Berchem, een solidaire en positieve werksfeer, een (optionele) biljartcompetitie én een coöperatieve huisleverancier van lokale bieren. Onze eigen pelletfabriek staat in het Limburgse Ham.

Samen met het draagvlak voor hernieuwbare energie, groeit ook onze coöperatie. Momenteel hebben we zeven vacatures.

  

energiecoöperatie Ecopower

Bron: https://www.ecopower.be/vacatures?utm_source=sendinblue&utm_campaign=20211008_Nieuwsbrief_vacatures-circusol-bestuursorgaan&utm_medium=email