Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

 

Workshop Ecologisch reinigen en verzorgen.  09 apr 2022 19:30 € 25 | € 29

We maken: Buikpijnroller, antiklittenspray, lippenbalsem.


Met deze workshop willen we iedereen kennis laten maken met een Low-toxic leven.
Als je weet dat bijna alle producten vol met chemische stoffen zitten dan wil je gewoon op zoek gaan naar natuurlijke en gezondere varianten voor jezelf en anderen.

Wij willen je hier graag bij helpen.
Samen werken we aan een gezonder leven voor jou en je omgeving.

Workshops:
In deze workshops leer je, onder deskundige begeleiding, hoe je zelf milieuvriendelijke producten kan maken. Wij voorzien alle ingrediënten zodat je op het einde van de avond drie volwaardige producten mee naar huis kan nemen.

DIY pakketten:
Je krijgt van ons het recept en de benodigdheden om zelf thuis aan de slag te gaan.

Begeleiding na de workshop:
Wij trachten iedereen persoonlijk te ondersteunen bij het maken van de producten. Dit kan makkelijk via onze contactgegevens.
Meer informatie: Oils&Home .

Inschrijving is bevestigd na betaling op rekeningnummer BE90 0019 1116 5132 met mededeling workshop 19/03 + naam.


Masereelfonds leden betalen slechts €25 i.p.v. €29. Vermeld uw volledige naam en MF lid mee op de overschrijving.

Organisatie: Oils&Home, Masereelfonds aktief Edegem en Viva.

Locatie
Feestzaal Ons Huis

Drie Eikenstraat 65
2650 Edegem

Praktische informatie

14/05: Hooikoortsroller, Aftersunspray, Schreercreme.

11/06: Lavendelroller, Muggenspray, WC-Blokjes.

9/07: Summerdrink (verkoelingsspray geven).

20/08: Anti-stressroller, Matrasspray, Haarmasker.

24/09: Immunroller, keelspray, gummie snoepjes.

15/10: Slaaproller, Anti-luizenspray, Verkoudsheidscreme(vicks).

19/11: Parfumroller, schoenendeopray, Bruisbal kerstgeuren.

Hoge kwaliteit & puurheid
Young Living heeft inmiddels al meer dan 20 jaar het kwaliteitsniveau van puurheid en potentie van etherische oliën bepaald en heeft als enige etherische olieleverancier ter wereld haar eigen boerderijen. Alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd en verzorgd. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij de groei van de planten of bij ongedierte/schimmelbestrijding en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd.

Enkel de olie uit de eerste destillatie wordt gebruikt waardoor alleen de meest waardevolle grondstoffen gebruikt worden Met dit proces overtreft Young Living de kwaliteitsnormen van de branche om er voor te zorgen dat elke druppel etherische olie het optimale niveau qua heilzaamheid behaalt.

Als het gaat om de ontwikkeling van hun producten, besteed Young Living geen enkel proces uit, zodat zij de puurheid en authenticiteit van hun etherische oliën in de productie kunnen controleren en waarborgen van begin tot einde. Dit wordt het uniek ‘seed tot seal’ proces genoemd.

Seed To Seel label.

SEED.
Dit is de vitale eerste stap in het Seed to Seal proces. Young Living selecteert, met de grootste zorg, zaden van hoogste kwaliteit. Zodat uit deze zaden sterke planten zullen groeien die een zeer goede kwaliteitolie zullen opleveren.

CULTIVATE.
Duurzaam deskundigheid in de landbouw verzekert dat er voldaan wordt aan strenge standaarden, zowel op de 8 boerderijen van Young Living als op de zorgvuldig gecontroleerde partnerboerderijen. Samen met hen draagt het bedrijf een verantwoordelijkheid en biologisch productieproces uit.

DISTILL.
Young Living combineert oude en moderne destillatie techniek, bij een lage druk en temperatuur om de heilzame plantaardige grondstoffen van elke geoogste partij te behouden tijdens de eerste en enige destillatie.

TEST.
Interne laboratoria en faciliteiten van derde implementeren zorgvuldig testen om kwaliteit en puurheid van etherische oliën te garanderen. Iedere lading gedestilleerde olie gaat door een proces van strenge keuringen en testen, zodat de gewenste consistentie van alle partijen gelijk is.

SEAL.
Young Living Voltooit het Seed to Seal proces door elke fles zorgvuldig af te sluiten en grondig te inspecteren, in de state-to-art faciliteiten. Pas daarna worden de flesjes wereldwijd naar de leden verscheept.

 

Bron: https://www.masereelfonds.be/activiteiten/ecologisch-verzorgen/