Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

 

Alles Wordt Beter aflevering 1 en 2

Andere stemmen, nieuwe verhalen, verrassende perspectieven.
De podcast die zin geeft in de toekomst.


Aflevering 2

Is er nog plaats voor een vredesperspectief in tijden van oorlog?

In deze aflevering gaat host Tjhoi Ng Sauw in gesprek met Merel Selleslach van Pax Christi over de oorlog in Oekraïne en over de vrede.

Merel pleit voor de-escalatie en vindt dat de reguliere media hier te weinig aandacht aan besteden. Wat staat er ons te doen vanuit een vredesperspectief? En is er nog plaats voor dat vredesperspectief in tijden van oorlog?

Aflevering 1

Wat betekent het om jong te zijn anno 2022?

2022 werd uitgeroepen tot het Europees Jaar van de Jeugd. Maar wat betekent het om jong te zijn anno 2022? En hoe was dat, jong zijn, decennia geleden? In deze eerste aflevering van de podcast “Alles Wordt Beter” gaan Arno Van Hout en Brigitte Raskin hierover in gesprek met ons én met elkaar.

 

De podcast Alles Wordt Beter is een unieke samenwerking van tien media en denktanks: MO*, Apache, De Wereld Morgen, Lava Media, Oikos, Masereelfonds, Beweging.netSociaal.net, Sampol en KifKif.

Benieuwd welke thema’s we nog aansnijden? Abonneer je op ‘Alles Wordt Beter’ via Spotify, Apple podcast, Anchor of Soundcloud of gewoon even zoeken op “Alles Wordt Beter”.

Meer info: http://alleswordtbeter.be/

 

Bron: https://www.masereelfonds.be/wat-we-doen/kameraadschap/alles-wordt-beter/