Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

 

Beleidsmedewerker Wonen bij het Netwerk tegen Armoede

Het Vlaams Netwerk tegen Armoede zoekt een beleidsmedewerker Wonen (80% tot 100%). Als beleidsmedewerker op het thema Wonen lever je een directe bijdrage aan het garanderen van het recht op wonen voor iedereen. Zonder een goede woning kunnen mensen niet floreren, kinderen niet leren. De strijd tegen energiearmoede en vóór een rechtvaardige klimaattransitie maken deel uit van deze functie.

Een betaalbare en geschikte woning is een cruciale hefboom in het doorbreken van armoede en het verhogen van de kansen van gezinnen om een menswaardig en vervullend bestaan te leiden. Dit vraagt om een gecoördineerde en gelaagde aanpak op niveau van beleidsmakers, woonpartners en gezinnen in armoede. Als onze expert op het kruispunt van wonen, energie en armoede werk je standpunten en aanbevelingen met en vanuit mensen in armoede uit.

Je werkt vanuit een gedragenheid van mensen in armoede, de leden van het netwerk, het team en het bestuur. Je bent verantwoordelijk voor netwerking, dossieropbouw, beleidswerk en vorming wat betreft het domein wonen en energie. Je werkt nauw samen met andere collega’s van het Netwerk tegen Armoede.

Wil jij als expert op het kruispunt van wonen, energie en armoede standpunten en aanbevelingen uitwerken met en vanuit mensen in armoede? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Interesse?
Bezorg jouw kandidatuur uiterlijk op 16 december 2022 aan algemeen coördinator Heidi Degerickx via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur een motivatiebrief met cv waaruit jouw opleiding(en), jouw ervaring en jouw professionele loopbaan duidelijk blijken.

Procedure

  • Eerste selectie op basis van de schriftelijke sollicitaties. Je wordt al dan niet uitgenodigd voor deelname aan een schriftelijke proef.
  • De online schriftelijke proef vindt plaats op maandag 19/12 (tijdstip in overleg met de mogelijkheden van de kandidaat)
  • Daarna volgt een mondeling gesprek op woensdag 21/12 van 9u tot 12u30

Bijkomende informatie nodig?
Neem contact met Heidi Degerickx via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Netwerk tegen Armoede voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun leeftijd, geslacht, etnische afkomst, seksuele geaardheid, religie, handicap of nationaliteit ...