Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Met ongelooflijk veel trots stelt 11.11.11 de kortfilm ‘Een Verkeerde Toekomst’ voor. Niemand minder dan de wereldberoemde Belgische regisseur Michaël R. Roskam maakte deze film voor ons. En dat is niet alles. Ook filmhelden Jan Decleir, Natali Broods en Romy Louise Lauwers staken hun nek uit voor ons om de hoofdrollen te vertolken.

De film speelt zich af in het jaar 2043 en vertelt het klimaatverleden van oud-politicus Jules Praat. De wereld zoals we hem kennen is voorgoed veranderd. De klimaatverandering heeft haar wonden geslagen. Dona (Romy Louise Lauwers) gaat samen met haar opa Jules Praat (Jan Decleir) en tante Tina (Natali Broods) na hoe het allemaal begon.

- BEKIJK NU DE FILM OP WWW.EENVERKEERDETOEKOMST -

De keuzes van vandaag bepalen de wereld van morgen
Welke erfenis willen politici achterlaten? De klimaatverandering slaat nu al hard toe, vooral in ontwikkelingslanden. Dat is geen doemdenkerij, maar de realiteit. Daarom willen wij politici meer dan ooit wakker schudden. Net voor de verkiezingen roepen we hen op om moed te tonen. Om niet terug te plooien binnen de eigen grenzen, maar voluit te kiezen voor internationale samenwerking en solidariteit. Dat is niet alleen nodig voor ons klimaat, maar ook voor armoede, ongelijkheid, migratie en mensenrechten.

DEEL DE TRAILER
Mogen wij u vragen om via uw organisatie de film bij zoveel mogelijk anderen te verspreiden? Op die manier tonen we politici dat er een draagvlak is. U kan deze trailer delen.