Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

Greenpaece
Testimony
Greenpeace staat aan de vooravond van een groots feest: onze organisatie zal in september 50 kaarsjes mogen uitblazen. In de afgelopen 50 jaar zijn we erin geslaagd om talloze mensen te verenigen rond een gemeenschappelijk doel: het behoud van de natuur en de vrede. Van protestacties tegen kernproeven, over de strijd tegen de illegale walvisvangst, tot de verdediging van bedreigde ecosystemen en haar bewoners: Greenpeace is uitgegroeid tot een geweldige organisatie ten dienste van het milieu en sociale rechtvaardigheid.


Dit alles zou niet mogelijk geweest zijn zonder het vertrouwen en de steun van onze vele vrijwilligers, donateurs en sympathisanten, die sinds decennia onze partner zijn in de uitbouw van deze beweging. Het is dankzij dit bondgenootschap - waar jij deel van uitmaakt Michel - dat
Greenpeace campagnes en grootschalige acties kan blijven voeren. Op die manier blijven we druk zetten op onze overheden en brengen we zaken in verandering.

We worden vandaag geconfronteerd met een enorme klimaatcrisis. De mondiale aanpak van deze crisis zal niet alleen onze toekomst bepalen, maar ook die van toekomstige generaties. Daarom schrijf ik jou vandaag. Om je te bedanken voor alles wat je al gedaan hebt - en zal blijven doen - voor de bescherming van onze planeet. Door samen te werken - over generaties, gemeenschappen en volkeren heen - geven we een stem aan onze planeet.

Samen zullen we blijven strijden voor een groene, vreedzame en rechtvaardige wereld.

Nogmaals van harte bedankt voor je steun,

Eddie Cautaers
Een van de pioniers van Greenpeace België

P.S : Wij bereiden tal van activiteiten voor om deze 50e verjaardag in de komende maanden te vieren. Wij houden je uiteraard verder op de hoogte zodat je kan deelnemen aan de feestelijkheden.