Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

De strijd tegen INEOS Project One gaat een nieuwe fase in. Tot en met 25 september kan iedereen bezwaar aantekenen tegen de bouw van de ethaankraker. Opnieuw dienen 14 NGO's bezwaar in en ook de bezorgde burger krijgt de kans. We willen je daar graag bij helpen. ​​​​

Op onze website vind je een modelbezwaarschrift met grondig onderbouwde argumenten die je kan gebruiken voor het indienen van je eigen bezwaren naar aanleiding van de nieuwe omgevingsvergunningsaanvraag voor Ineos Project One. Je kan deze natuurlijk aanvullen met je persoonlijke argumenten. Hoe meer verschillende bezwaren, hoe beter! De deadline voor het indienen van een bezwaarschrift is 25 september vóór middernacht.
Dien je bezwaar in via het omgevingsloket. Klik op de knop "NIEUW BEZWAARSCHRIFT TOEVOEGEN". Meld je aan met je (Belgische) e-ID en volg de instructies.
Of verstuur het bezwaarschrift ook als bijlage via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. ​​​​​​​Zet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in BCC (optioneel - laat ons toe het aantal bezwaarschriften te evalueren). Vermeld als onderwerp van de e-mail: Bezwaarschrift INEOS Olefins Belgium NV - Project One. Ref. OMV 2021104744. Vraag in je e-mail of men de ontvangst van je bezwaarschrift binnen de geldige termijn wil bevestigen door per kerende te antwoorden op je e-mail. Vergeet niet om bovenaan het bezwaarschrift zelf ​​​​​​​je volledige naam en adres te vermelden.