Koopkrachtplakkaat

EnergieplakkaatC

173646265 10222054268599783 1356797931624160070 n

Delen van artikels

DichtblijeReizen Favoriete bestemmingen op treinafstand

Doe mee! Hieronder lees je hoe je kans maakt op een van de te winnen treintickets.

Wist je dat het Italiaanse eilandje Procida een prachtig alternatief is voor de kleurige huisjes van Willemstad in de Antillen? Dat de Donaudelta in Roemenië minstens even mooi en rustig is als de Everglades in Florida? En dat het Spaanse Andalousië haar eigen Grand Canyon heeft? Je hoeft met andere woorden niet per se naar de andere kant van de wereld te reizen om bijzondere dingen te ervaren.

En dat is precies wat we willen laten zien. Want naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog onnoemelijk veel andere dichtblije alternatieven voor bucketlist-droomreizen die met de trein of bus bereikbaar zijn. Alleen kennen we ze nog onvoldoende. Samen met jou willen we de mooiste plekken in Europa verzamelen en bundelen in een inspirerende reisgids met duurzame bestemmingen. Per bestemming tonen we je de weg ernaartoe en hoeveel kilo CO2 je daar per transportmiddel mee uitspaart. 

Help jij ons deze reisgids te maken? 

Duik in jouw vakantiefoto's en toon ons tussen 25 april en 15 mei welke dichtblije plek(ken) jouw hart sneller doet slaan. Op welke brug, welk tropisch eiland of in welk meer, berglandschap of oerbos beleefde je avonturen die niet voor Fiji, de Chinese Muur, de Grand Canyon, Everglades of de Savanne moeten onderdoen? Stuur ze ons door en maak kans op een treinticket ter waarde van 250 euro, 150 euro of 100 euro.

Welke foto je met ons deelt, kies je zelf. Als het maar een plek is in een Europese stad of land waar je met de trein of met de bus naartoe kan. En die anderen doet verlangen om er ook naartoe te gaan!

Je foto delen is erg simpel

Doe mee en win een treinticket van 250 euro!