19.10.24 Welke toekomst voor de universitaire sociale voorzieningen                                  Meer info...

Salsa tegen de blokkade 25 10 191                                    Meer info

190208 LEF KlimaatDefFRA                           Lire plus...

190208 LEF KlimaatDefNED                                 Meer info


Zij hadden hun redenen

Delen van artikels

 

Omdat onze massamedia niet alleen eenzijdig berichten over de oorlog in Syrië, maar zelfs gewoonweg leugens en propaganda overnemen van gewapende rebellen en de landen en politici die hen steunen, graag uw aandacht voor de persconferentie door Dr. Bashar al-Jaafari op 3 augustus 2012. Hij is de Syrische vertegenwoordiger bij de Verenigde Naties.

De video en zijn boodschap na de bijeenkomst van de Algemene Vergadering van de VN kan u alleen bij ons bekijken. Om te weten wat er aan de hand is in Syrië heeft het weinig nut om met onze vrijwilligers de propaganda van de gewapende rebellen opnieuw te laten horen, maar wel het nieuws waar onze media de neus voor ophalen.

Als twee buren ruzie maken, moet u beide verhalen horen om te weten wat er aan de hand is. Of belt u dan telkens naar de tante van één van hen in Londen om te horen wat er gaande is?

Toch halen zowel onze media, politici en andere organisaties eenzijdig hun informatie van één bron: het Syrisch Waarnemingscentrum in Londen en andere opposanten van de Syrische regering. ( http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2012/06/09/wie-en-waar-is-%E2%80%9Cmensenrechtenactivist%E2%80%9D-rami-abdel-rahmane/ )

Dr. Bashar al-Jaafari: 50 % doden zijn militairen, Stingers vielen Syrië aan vanuit Turkije (VIDEO)


  • 50 % van de doden in Syrië zijn Syrische militairen.
  • "Qatarese, Saudische en Turkse inlichtingendiensten en hun regeringen steunen het terrorisme in Syrië”
  • De Syrische regering blijft de missie van Kofi Annan steunen en het zespuntenplan.
  • De Saudische minister van Buitenlandse Zaken zei publiekelijk in Cairo in Egypte, enkele dagen nadat Annan aan zijn opdracht begon, dat de enige oplossing voor de Syrische crisis het leveren van wapens aan de gewapende groeperingen was.
  • Qatar, Saudi-Arabië en Turkije zijn rechtstreeks betrokken in wapensmokkel naar gewapende groeperingen in Syrië zoals ook de internationale media berichten (The New York Times, The Washington Post, The Telegraph, El Pais, Der Spiegel, Turkse kranten, enz.)

Dit leest of hoort u jammer genoeg nooit in de massamedia.

Daarom ook zijn wij met deze Mediawerkgroep Syrië gestart in de hoop dat de media na een tijd objectiever zouden berichten over Syrië. Maar voorlopig is dit nog toekomstmuziek.

Dank voor uw steun. Maak onze nieuwsblog ook bekend bij uw vrienden en contacten zodat ook zij vernemen wat er werkelijk gaande is in Syrië.

Malik Imran.

--
Met vriendelijke groeten,
namens Mediawerkgroep Syrië
 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Twitter: @MWSyria

Logo DWM

LEF/FGE - Videotheek


facebook-logo

3percent-300x165

201707 LEF TrojanTreaty

logo AdC

                                    Meer Info

Affiche C50

TTIP CETA

Meer info

flyer voorkant