KOP GFD 31ste                                Meer info...

de lOxygene pour Cuba

Visual facebook

46E324B018E144D8B7E7637B856696D8

MYM insta

90519931 10221440679026334 122351656779120640 o

image002

ea908743 d60e 421f 9715 698442c97e33

Delen van artikels

SANA - DAMASCUS – 4 augustus 2012 – De facties van de Palestijnse Nationale Alliantie benadrukken dat het Palestijnse volk trouw zal blijven aan Syrië, dat dit volk en zijn verzet omarmt en ondersteunt in de nationale strijd.

 

De facties gaven in een persbericht commentaar op de criminaliteit, die gewapende terroristische groeperingen begingen in al-Yarmouk kamp en het leven hebben gekost aan enkele personen en op de verklaringen, die gericht zijn op de foute weergave van deze misdaad.

De verklaring meldde dat er partijen zijn die erop aandringen dat de Palestijnse vluchtelingen in die kampen hun boodschap en nationale doelstellingen verloochenen; de belangrijkste daarvan is het recht op terugkeer.

Sinds het begin van de crisis in Syrië zetten de facties zich duidelijk af tegen de politieke exploitatie in de Palestijnse vluchtelingenkampen door partijen die vijandig staan tegenover Syrië.

De facties benadrukken dat het bloedbad in al-Yarmouk het gevolg was van mortiergranaten afgevuurd door gewapende terroristische groeperingen uit de naburige al-Tadamun buurt.

De facties veroordelen uitspraken van 'de autoriteit in Ramallah' en 'valse beschuldigingen' tegen het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina-Algemeen Commando en de algemeen secretaris, Ahmad Jibril.

De beschuldigingen zijn vals en het Front probeert de Palestijnse kampen te betrekken bij de interne situatie in Syrië. Dit op een moment dat het Front al zijn inspanningen bovenhaalt om de kampen te beschermen en te voorkomen dat ze worden uitgebuit buiten hun doelstellingen en boven het recht op terugkeer.

De facties zeiden in een verklaring: “Zij, die het recht op 78 % van het land van Palestina verlaten, laten het recht op terugkeer vallen, laten samen met de zionistische vijand verzetsstrijders in Palestina onderdrukken, laten het Joods maken van Jeruzalem niet stoppen en roepen inzake de situatie in Syrië hoofdstuk VII in. Zij verkeren echter niet in een positie om de symbolen van het verzet of een aanspraak op de zorg voor de mens in de Syrische vluchtelingen op te nemen.”

De verklaring herhaalde dat de facties benadrukken dat het Palestijnse volk verwacht dat Syrië sterker en steviger uit deze crisis zal komen tegen de samenzwering, die gericht is tegen de nationale eenheid en de pan-Arabische houding van Syrië.

Bron: SANA.

 

Informatie doorgegeven door de Mediawerkgroep Syrië

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blog: http://MWSyria.com

Facebook: http://www.facebook.com/MWSyria

Twitter: @MWSyria